Milyen magas legyen a nyuszim háza?

válasza:Ha a házban tartod, akkor nem lesz rá szüksége, ha kint, akkor pedig minimúm akkora, mint egy tejes-karton.
Az enyém amikor itthon vagyok szabadon közlekedhet a 40-50 m2-es felső szinten és a kedven helye a nappali közepén lévő kanapé. (elfelejtettek szólni szegénynek, hogy ő egy prédaállat :) )
Kapcsolódó kérdések:
Tegnap volt orvosnál infúziót és valami olajat kapott, azóta pisilt de semmi kaki meg mindig. Nagyon félek. Visszamegyunk orvoshoz de aggódok.
Almot hasznàl de ha valami puhàra ràmàszik( pàrna kanapê,vagy a köntösöm) lepisili.
Próbálnánk szobatisztaságra nevelni, de minden bogyós.6 hetes a nyuszi.
Most csak az oltások szerepelnek benne, meg a fajnál annyi hogy "nyúl". Beleírhatom a nevét, születési dátumát stb? Plusz az én adataimat, a tulaj résznél
Tehát, ha pl. leülök a földre, mikor ki van engedve, akkor elkezd furkozni körülöttem, és ezt képes percekig csinálni xd Van ennek valami konkrét oka?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!