Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Milyen magas legyen a nyuszim...

Milyen magas legyen a nyuszim háza?

Figyelt kérdés
Vagy mekkora legyen? A ketrecet is magam készítem bútorlapokból. A belső méretei 113x46x40cm +/- egy-két centi. Ebben már talán kényelsmesen elfér minden felszerelés, de házméretekben bizonytalan vagyok. Nézegettem a gyári lakokat inspiráció gyűjtés gyanánt, de ha úgyis én csinálom, akkora lesz ami tökéletes. A nyúl fajtája még bizonytalan, szines törpétől a törpe kosorrúig nézegettem őket :)
2019. máj. 8. 15:52
 1/2 anonim válasza:
59%
Kérdezd meg tőle hogyan szeretné a házát. :l
2019. máj. 8. 17:54
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha a házban tartod, akkor nem lesz rá szüksége, ha kint, akkor pedig minimúm akkora, mint egy tejes-karton.

Az enyém amikor itthon vagyok szabadon közlekedhet a 40-50 m2-es felső szinten és a kedven helye a nappali közepén lévő kanapé. (elfelejtettek szólni szegénynek, hogy ő egy prédaállat :) )

2019. máj. 10. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

SOS! A nyuszim 4 napja nem eszik, minimalisat iszik, nem kakil?

Tegnap volt orvosnál infúziót és valami olajat kapott, azóta pisilt de semmi kaki meg mindig. Nagyon félek. Visszamegyunk orvoshoz de aggódok.

Miért pisil le minden puhàt a nyuszim?

Almot hasznàl de ha valami puhàra ràmàszik( pàrna kanapê,vagy a köntösöm) lepisili.

Normális az, ha kis nyuszim 5 másodpercenként bogyóz?

Próbálnánk szobatisztaságra nevelni, de minden bogyós.6 hetes a nyuszi.

Kitölthetem a nyuszim oltási könyvét?

Most csak az oltások szerepelnek benne, meg a fajnál annyi hogy "nyúl". Beleírhatom a nevét, születési dátumát stb? Plusz az én adataimat, a tulaj résznél

Van valami jelentése annak, ha a nyuszim köröz körülöttem?

Tehát, ha pl. leülök a földre, mikor ki van engedve, akkor elkezd furkozni körülöttem, és ezt képes percekig csinálni xd Van ennek valami konkrét oka?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!