Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Használhatom így a patazsírt?

Nmnmnm kérdése:

Használhatom így a patazsírt?

Figyelt kérdés

Azt szeretném kérdezni hogy lehett e valami baja a ló patájának ha nyári patazsír használok télen?

Helyesírást elnéznni.

2021. aug. 18. 20:38
 1/7 anonim válasza:
66%
sztem nem
2021. aug. 18. 20:46
 2/7 anonim ***** válasza:
70%
Annyiban külömbözik a kettö hogy a téli patazsír egy védő réteget képez a patán emiatt télen a hó miatt nem fog szét terebélyesedni a pata. A nyári pont az ellenkezője ott "nedvesítjük" A patát hogy ne száradjon ki
2021. aug. 18. 21:04
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez egy nagy hülyeség,amit kedves Emília kitalált,mert mert egyszerűen nem tud mit előadni. A patat alaposan le kell mosni kívül belül,fehérre,megvárni míg meg szárad,utána kívül belül lemenni zsírral,de inkább olajjal,es teljesen mindegy milyen színű zsírral,a fehér zsír ugyanúgy eltartja a nedvesseget mint. A fekete,talan a fekete egy kicsit szarit,de én személy szerint utalom a fekete zsírt. A legegyszerűbb zold vagy fehér kell.(sarga)
2021. aug. 19. 14:57
 4/7 A kérdező kommentje:
Kőszönöm a választ. 3 én is ezt gondoltam és köszönóm a megerősítést 😊
2021. aug. 19. 22:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Orulok hogy egyetértünk ☺️ Nem váltogatom évszakonta a patazsirjaim színét mégis rendben vannak a versenylovaim Patai érdekes nem?😂
2021. aug. 21. 01:44
 6/7 A kérdező kommentje:
Mag azért az érdekes lenne ha a patazsír milyat rosz lenne a patájuk most nyári patazsírom.
2021. aug. 21. 19:21
 7/7 A kérdező kommentje:
Most dechatlonos zöld zsírom van és ha jól tudom a zöld a négy évszakos de az van a dobozára írva hogy nyári de nem érdekel mert egész évben fogom használni.
2021. aug. 21. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Akik bértartásban tartanak lovat lovardában, ők ingyen használhatják a pályát?

Nincs mozgok lovas körökben, csak kíváncsi lettem. Ha valaki bértartásban tartja a lovát, akkor ő bármikor mehet pályát használni ingyen? Lovas edző nélkül is használhatja (ha tud rendesen lovagolni)? Vagy hogyan van ez? Vagy csak kedvezményt kap? Ha valahova jár az...

Melyek a (valamivel) mozgékonyabb, fürgébb, agilis fajták a hidegvérű igáslovak közül?

A mi éghajlatunkon is használhatóakat tekintve. Shire fajtára mindenki azt írja, hogy nem erre az éghajlatra tenyésztették, a fríz semmire sem jó, csak szép, stb.

Milyen ínvédőt használhatok versenyen?

Díjugrató versenyen, csak bokavédőkre van szabályozás? Ínvédőből tépőzáras, illetve kapcsos is megengedett?

Lovaskocsik melyik kisebb tájegységen, térségben használhatók, és hol nem?

Hol van domborzati akadálya hazánkban? Vagy más akadálya? Mely kisvárosban lehet használni, használják?

Használható e lovaknál a gyí, illetver a gyiá, stb hasonló szavak, illetve használja e valaki?

Van egy ismerősöm, aki egyik alkalommal kijelentette hogy ezeket a szavakat nem használják a lovaknál, illetve soha nem is használták, idézem: "valamelyik idióta kitalálta, és azóta mindenki ezt hiszi". Namármost az én véleményem szerint ez nettó hülyeség (persze ha...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!