Kezdőoldal » Állatok » Lovak » 162cm marmagas lóra hányas...

162cm marmagas lóra hányas bokavédő kell?

Figyelt kérdés
162cm marmagas, sportosabb alkatú ügetőre milyen méretű bokavédő kellene szerintetek? Többen mondtak cobos, illetve fullos méretet is. Nem tudok dönteni:(

2023. nov. 3. 11:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva nem sok különbség van a kettő között. Nekem a hasonló adottságokkal rendelkező lovamnak fullos van.
2023. nov. 3. 11:59
 2/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szépen<3
2023. nov. 3. 12:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Én cobot vennék
2023. nov. 3. 13:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez egyébként márkától is függ
2023. nov. 3. 20:23
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek<33
2023. nov. 4. 20:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Márkafüggő. Mérd le a szárkörméretet, az segíthet. Ha szárazabb a lába elég lehet a cobos, de így látatlanban passz.
2023. nov. 4. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Ín és bokavédő felrakása?

Sziasztok! Hogyan tudom megállapítani hogy az ín/bokavédő melyik lábra megy ha csak belül van például műanyag borítás? A teljes műanyag borítású ami még kívül is olyan oké, de a belső nem igazán...

Ínvédőknél és bokavédöknél, hogy van a méretezés?

Ínvédőknél látok olyan méretet, hogy M-es, az milyen lóra jó? Hogy, hol kell megmérni? Az bolttól függ, hogy a póni és a cob milyen lóra jó?

Milyenek a Decathlonos Invédők?

védik rendesen a ló lábát vagy csak amolyan "Dísz Invédő"?

Íntámaszos bokavédő?

Ahol lovagolok ott az egyik ló furcsán rakja a hátsó lábait. Régen volt egy hútódása amit az előző gazdái nem kezeltek. Most megint elkezdett sántítani az egyik hátsó lábára (nem olyan feltűnően sántít de furcsán rakja a lábát) és ezen az íntámaszos bokavédő segítene?

Mi a véleményetek/tapasztalatotok a Kentauros bőr ín- és bokavédőkről?

Elsősorban a Barcelona és a Carmona típus érdekel.

Bokavédőböl egy számmal nagyobb kell mint az ínvédőböl?

Egy szőrmés bőr lábvédőt néztem ki a lovamnak viszont nem látok külön ín-és bokavédőt. A lovardába az egyik lány azt mondta ilyenkor egy mérettel nagyobb kell a bokavédőböl. Ez igaz?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!