Akik lovastaborba mennek/mentek! Mennyi idővel a tábor elott pakoltatok be? : D
Lehet rossz a kategória, akkor sorry :D
Szóval Juli 26-an megyek táborba es mar annyira szivesen bepakolnek :D
Tudom, hogy korai :D
Legkorábban az utazás ( bármilyen) elott 1 héttel szoktam kiválasztani, hogy mit viszek, hog ki lehessen mosni es meg is száradjon :D
De most valahogy mar pakolnek:D
Persze azt, ami a Lovagláshoz kellhet meg elől hagynám, ha tábor elott elmennek lovagolni :D
Ti mennyi idővel elotte szoktatok bepakolni/ kiválasztani, hogy mit visztek el? :D

válasza:

válasza:Az előző években is jártam táborba, szóval kb. fejben megvan, hogy mit kell vinnem, ezért előtte levő utolsó nap szoktam. Ami kell még aznap este, vagy reggel, pl. neszesszerből valami, meg a cipők esetleg, az reggel megy a csomagba.
Az szerintem nem baj, ha már gondolkozol rajta, de még semmiképp ne pakolj, csak útban lennének, meg ha kellene a cuccból valami, macerás lenne előszedni.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Természetesen ez a kérdés annak szól, aki megy. Hova mentek, milyen jellegűbe? Linkek is jöhetnek :)
Táborban szeretnénk néhány elméleti videót is megtekinteni. Tudnátok esetleg ajánlani? Korosztály vegyes. Szabadidomítós is jöhet, de angol stílusú lesz a tábor, így elsősorban olyan kéne :)
sziasztok, Szeretnék érdeklődni, hogy milyenek a lovastáborok a Vegas farmon? Milyen a hangulat? Befogadó-e a közösség? Első alkalommal megyek oda lovastáborba, voltam megnézni a lovardát..nagyon szépek a lovak :) kb. ennyit tudok arról a helyről :p Szeretnék...
Szóval már 3 éve ugyanabba a táborba járok, de az utolsóban jöttem rá arra, hogy inkább szerszámozni és lovakat pucolni szeretek, mint lovagolni. Sajnos nincs is pénzünk arra, hogy rendszeresen járjak edzésekre, így évente egyszer meg szerintem nem sok értelme van...
Én június 25-29-ig megyek, már nagyon várom. :)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!