Mi várható a kan macskám ivartalanítása után?

válasza:Kölykök...
azokat ugye várhatod...

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Nekem alapból nagyon nyugis macskám volt (szeptemberben meghalt😢), de ivartalanítás után szinte egész nap otthon volt, nem verekedett.
Egyébként amikor az ivartalanítás után felébredt úgy nézett ki mint garfield (vörös volt Vörikének hivtak) mert nem nagyon tudta megtartani magát és dülöngélt. Szegenyt nagyon sajnáltam🙁

válasza:További kérdések:
Nemrég óta van egy cicánk. Többféle eledelt is kapott már azóta, mindet nagyon szívesen eszi. Jobb lenne egyfélére rászoktatni és azt adni mindig, vagy jobb váltogatni, ha már elfogadja?
Azt tudom, hogy neki a szája mellett vannak ezek a szag források, és azért cicázza össze vele a lakást, a lábadat, mindent amit szeret. De az enyém direkt a szájam szélét akarja megtalálni.
Sziasztok! A macskámnak nem rég született egyetlen egy kiscicája (nem soká ivartalanítva lesz) Benti macska csak egy hónapja kiszökött. A kérdésem az lenne,hogy szoptatás alatt volt aki adott neki adtab tablettát? Mindennap szedegetjük ki a bolhákat,de mintha...
Újdonsült cicagazdi vagyok, eddig minden flottul megy, még az nem egyértelmű nekem hogy mivel érdemes takarítani az alomtálcát cserénél? Nem akarok olyan vegyszert használni ami vagy árthat neki, vagy akár csak a szaga taszító és nem használja utána az almot.. Hogyan, mivel szoktátok takarítani?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!