Örökbefogadtam egy kiscicát, és nagyon atkás a füle. Tudnátok rá olyan cseppeg ajánlani, ami árban elfogadható, és hatékony is?
Figyelt kérdés
Egyszer régen vettem valami, de az 10ezer korul volt, a nevere nem emlekszem. Az nagyon hatasos volt, de most a neten keresgelve latok 2000 alatt is, csak nem akarok gagyit venni.2022. júl. 30. 18:29
1/23 anonim 

válasza:

Nem vagyok macskatartó, tehát nem tudom hogy a fülatkára vonatkozó diagnózist milyen biztonsággal lehet házilag felállítani, de én mindenképp elvinném állatorvoshoz egy alapos kivizsgálásra (lehet hogy más baja is van, pl. bélféreg), és a gyógyszer megállapítását is az orvosra bíznám.
2/23 anonim 

válasza:

Akkor neked most már van igazi atkád és ál-atkád (állatkád) is otthon 😺
3/23 anonim 

válasza:

Mindenkeppen orvoshoz kene vinni, oltasok, fereghajto, chip miatt is. Tehat ezt a kort nem lehet sajnos meguszni.
4/23 anonim 

válasza:

Bemész az állatpatikába és megkérdezed őket ha nem akarod orvoshoz vinni.
6/23 anonim 

válasza:

Én 1 éve vittem be 2 talált kismacskát állatorvoshoz fülatka miatt. 500ft/macsek áron ketelte a füleiket
8/23 Miss Endzsi 

válasza:

Én is vittem a macskámat, Nem szólt az orvos, hogy ez nem 500ft lesz. 15 ezer ft-os cseppet adott neki...azt mondta, ez a legjobb.
10/23 anonim 

válasza:

Kiscicát nem lehet csak hasból gyógyszerezni, belehalhat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!