3 hónapos macska ehet néha felnőtteknek való eledelt?
Figyelt kérdés
2024. szept. 15. 22:00
2/4 anonim 

válasza:

válasza:Olyan egetrengető különbség nincs az igények között, csak több fehérjére és kalciumra van szükségük kölyökkorban. Ha amúgy is jó minőségű eledelt kap, akkor nem lesz gond. A leghiperszupercsilliárdprémiumabb kategóriájú tápoknál nem is feltétlen van külön kölyök és felnőtt táp.
3/4 anonim 

válasza:

válasza:Nem. Sokkal több benne a kalória, kevesebb a fehérje. Túl aktív lesz tőle.
4/4 A kérdező kommentje:
Kérdeztem az állatorvost, azt mondta, hogy néha nyugodtan, legalább szokja az ízeket is
2024. szept. 22. 11:23
Kapcsolódó kérdések:
Van egy 3 hónapos kiscicánk és adnátok pár tanácsot?
Szóval,ugye,van egy 3 hónapos kiscicánk és tervezzük ivartalanítani. Közben olvastam olyanról is,hogy sterilizálás. A kettő pontosan miben különbözik egymástól? Meg a cicánk viselkedése meg fog változni a műtét után? Nem lesz annyira mozgékony? Mi az udvarra is...
Baj, ha egy kiscica (3 hónapos) csak száraztápot kap?
Sajnos a nedves ételtől megy a hasa, ezért gondoltam, hogy kizárólag szárazat (Purina, Smilla, Royal ilyesmi) kapna. Persze emellett főtt csirke/pulyka/marhahús is menne, néha esetleg főtt tojás, pici sajt.
3 hónapos korban már lehet fogváltása a kiscicának?
3 hónapos nőstény cicám van, tegnap óta alig akar enni és hiányzik elől a felső fogazatánál pár foga :( Remeg is picit és sokat alszik. Állatorvos azt mondta hogy fogzik ne aggódjak és elmúlik neki pár nap. Rettegek hogy kiszárad vagy valami baja lesz :(
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!