Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Nexgard combo spot ont macskán...

Nexgard combo spot ont macskának akkor is lehet ha nem fertőzött ?

Figyelt kérdés

Szóval csak a védettség érdekében. Ezt adták a kisállat boltban és csak utólag láttam hogy van egy olyan rész a tájékoztatóban, ami alapján én úgy értelmezem hogy nem lehetne. Benti cica szóval annyira nagyon nincs kitéve fertőzésnek.

"A készítmény kizárólag igazolt kevert fertőzések esetén alkalmazható, illetve abban az esetben, ha a macskák jelentős mértékben ki vannak téve a külső élősködők és fonálférgek által okozott kevert fertőzésnek, és ezzel egy időben galandféreg elleni kezelést igényelnek.

Ha nem áll fenn az egyidejű fertőzés kockázata, fontolóra kell venni egy kevésbé széles spektrumú parazitaellenes gyógyszer alkalmazását."

2025. febr. 6. 16:00
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk egy állatorvost kellett volna megkérdezned mielőtt elkezdted adni.
2025. febr. 6. 18:31
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ne ezt add neki megelőzésre, ez túl sok. Azt írja hogy akkor kell ha több féle parazita együttesen van a macskában, és ha a tiedben nincs akkor ez egy lórúgás. Szerintem vidd vissza a boltba és kérj egy másikat, ami benti cica esetén indokolt lehet.
2025. febr. 8. 01:21

Kapcsolódó kérdések:

Tényleg hiányozhat egy macskának valami, amit soha nem tapasztalt meg?

Sokan mondják, hogy a macska szabad állat nem lehet bezárni, vágyakozik kifelé, kínzás ha bent van, mert egész életében ki akar menni. Azt tudom, hogy a macska kíváncsi és ha lehetőséget adnak egy benti macskának, akkor kíváncsi hogy mit lát (de a kíváncsiság nem...

Tapasztalttatok már hasonlót macskánál ?

A cicám megfázott és nem nagyon tudodtt enni inni se pár napig. Elhívtam hozzá az állatorvost már az első napon és adott neki 5 napig antibiotikumot 3 inekciióba naponta most az 5dik napon azt vettem észre hogy véreset nyáladzott a cica meg is mutattam a dokinak alvatt...

Egy totál egészséges,fiatal, ivartalanított lány macskánál mi okozhatja,hogy egyik pillanatról a másikra elkezd imbolyogni, és leesik mindenhonnan?

A macskánk félig kinti félig benti macska.Muszáj kiengedni,mert szétszedi az ajtót,hiába ivartalanított. Fél napon keresztül nem volt meg, utána jött elő. Láttam,hogy valami nem stimmel rajta, mert imbolygott, hedergett,és eldőlt. Nem tudott a szokásos helyére...

Ezek az ételek megfelelőek egy macskának?

Nem az én állatom, másnak szeretnék segítséget kérni. Ivartalan nőstény macska, 6 éves és kb. 8 kg. Amiket szokott kapni: Whiskas alutasakos eledel Whiskas száraztáp Szeletelt pulykasonka Tejszín Néha tejföl A probléma, hogy átlagban 2-3 hetente hányik...

Urinary s/o gravy adható más normál egézségű macskának?

Sajnos a mi macskánkat el kellett altatni, mert súlyos egészségügyi problémái voltak. Maradt kb 10 db Urinary s/o gravy szószos alutasakos kaja. Gondoltuk hogy elajándékozzuk valakinek. Ha nem adható, akkor elvisszük egy menhelyre.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!