Idős nőstény cica hasán a mellbimbó körül van egy csomó, mi lehet ez?
Bőr alatt egy mogyorónyi tapintású, laza, de egy kötött valami. Egy hete még nem volt ott. Kívülről nem látszik semi.
Nyilván állatorvos, de megijedtem. Mi van, ha rosszindulatú? Meg kell műteni? Féltem az altatástól is. Megígértem, hogy jó élete lesz. Befogadott cica, korát nem tudom, de nagyon idős lehet. Foga egy vagy kettő van már. Jókedvű, jó étvágyú, bújós, dorombolós cica. Aki a világon minden jót megérdemelne.

Igen. Nemrég fogadtuk be, ilyen idősen nem műtötte meg a doki, mi sem akartuk bevállalni, fogamzásgátlót kapott. Azzal nyugtatom magam, hogy lehet nem rosszindulatú, ilyen hamar nem nőne meg, nem???
Annyira szeretem, annyi hála van benne. Amúgy is sok csapás ért mostanában, rohadna meg minden…
Hormontartalmú fogamzásgátlótól lehet a szövetben gyors elváltozás, nem lehet, hogy szoptatott valahol, valamikor még a befogadás előtt?
Lehet sima emlőduzzanat, gyulladás ettől.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!