Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Idős nőstény cica hasán a...

Idős nőstény cica hasán a mellbimbó körül van egy csomó, mi lehet ez?

Figyelt kérdés

Bőr alatt egy mogyorónyi tapintású, laza, de egy kötött valami. Egy hete még nem volt ott. Kívülről nem látszik semi.

Nyilván állatorvos, de megijedtem. Mi van, ha rosszindulatú? Meg kell műteni? Féltem az altatástól is. Megígértem, hogy jó élete lesz. Befogadott cica, korát nem tudom, de nagyon idős lehet. Foga egy vagy kettő van már. Jókedvű, jó étvágyú, bújós, dorombolós cica. Aki a világon minden jót megérdemelne.

máj. 19. 20:51
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
Ivaros cica? Ők sajnos nagyobb eséllyel lesznek daganatosak. 😕
máj. 19. 20:59
 2/5 anonim ***** válasza:
80%
Senki nem fogja tudni megmondani neked, még az orvos sem biztos, hogy tapintás alapján megmondja. Ha idős a cica, akkor lehet, hogy nem fog a műtét mellett érvelni, hanem egyéb kezeléssel próbálkoznak. De ha ilyen hirtelen jelent meg, akkor lehet, hogy valami ártalmatlanabb dolog.
máj. 19. 21:04
 3/5 A kérdező kommentje:

Igen. Nemrég fogadtuk be, ilyen idősen nem műtötte meg a doki, mi sem akartuk bevállalni, fogamzásgátlót kapott. Azzal nyugtatom magam, hogy lehet nem rosszindulatú, ilyen hamar nem nőne meg, nem???

Annyira szeretem, annyi hála van benne. Amúgy is sok csapás ért mostanában, rohadna meg minden…

máj. 19. 21:05
 4/5 anonim válasza:

Hormontartalmú fogamzásgátlótól lehet a szövetben gyors elváltozás, nem lehet, hogy szoptatott valahol, valamikor még a befogadás előtt?

Lehet sima emlőduzzanat, gyulladás ettől.

tegnapelőtt 08:15
 5/5 A kérdező kommentje:
Idén nem voltak már cicái, ez tuti biztos, mert velünk van. Korábban biztos sokat fialt. Tavasszal gyógyszert kapott. Vagy valahogy vemhes lehet mégis? Mindegy, megnézetem ultrahanggal mindenképp!
tegnapelőtt 15:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!