Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Tudtok ajánlani jó állatorvost...

Tudtok ajánlani jó állatorvost, Budapesten?

Figyelt kérdés

Nem horror áron dolgozót keresek!

Kiscica vizsgálat, oltások

jún. 6. 21:48
 1/4 anonim ***** válasza:
88%
Melyik részén keresel a városnak?
jún. 6. 22:34
 2/4 anonim ***** válasza:
77%
Melyik kerületben? A XIII. kerületben tudok ajánlani egyet, Med.Vet Állatklinika, Tátra u. 25. Kedves, empatikus orvosok, elfogadható árak.
jún. 7. 08:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Dr. Sípos Attila X. Kerület Mádi utca

Legjobb doki!

jún. 7. 18:00
 4/4 anonim ***** válasza:

Dr.Vau Újpesten.

Mindenki nagyon kedves, alapos, imádják az állatokat,jó áron is dolgoznak😍

jún. 7. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Budapesten jó állatorvos?

Az a helyzet hogy a macskámnak eléggé beteg a szeme már egy ideje, és voltam vele itt a belvárosban, de szerintem teljesen félre kezelik, nem gyógyul, el akarom vinni egy másikhoz, ahol lehetőleg van komolyabb szemvizsgálat, de még nem luxus-horror árban! Tudnátok ajánlani valakit?

Budapesten van valahol ingyenes vagy akciós macskaivartalanítás?

Az 1. Kerületi lakosoknak van most az egyik állatorvosi rendelőben ingyenes uvartalanítási lehetőség. Én a 11. Kerületben lakok, valaki tud itt is ilyen lehetőségről? Köszönöm!

Aránylag olcsó állatorvos Budapesten?

Egy ideje hozzámszokott egy kóbor nőstény cica. Etettem, itattam és elvolt. Viszont a nyáron születtek kiscicái. (Elajándékoztuk) De mivel ha már én gondozom meg minden szeretném ivartalanítani és az alapvető oltásokat beadatni ha még nincs neki. Budapesten és...

Budapesten melyik rendeloben csinalnak veratomlesztest cicanak?

Kettorol tudok egyelore, eleg nagy arkulonbseggel. Szent Bernat es Fuzio Vet

Tudnátok Budapesten jó állatorvost ajánlani?

Egyetlen kikötéssel, hogy ne a város szépén legyen.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!