Maradjak ennél a macsaalomnál, vagy szilikonosra váltsak? Illetve hogy szoktassam le arról, hogy játsszon benne? És milyen kaját adhatok neki még?
8 hetes kiscicám van (csak benti), nagyon pici kora óta használja az almot ügyesen. Aldiban kapható Shah almot használ, jól csomósodik. 2 kaki, és vagy 4-5 pisicsomó a napi mennyiség. Amúgy macska létére rengeteget iszik, tegnap pl. egy egész tál vizet megivott. De ahogy nő, egyre játékosabb, bátrabb, és sokszor belerohan az alomtálba, majd kirohan onnan, persze a kavicsokat kirúgva. Van amúgy neki egy egész játszótere, de az alomtálca is érdekli :) Hogy lehet leszoktatni erről?
Eddig zacskós kaját kapott, de rájöttem, hogy a tonhalasat nem eszi meg valamiért, a többit igen. Ha már nagyon éhes, a szárazat is eszi. Szoktam neki csirkemellsonkát is adni, de mást még nem mertem, nem tudom, mit lehetne még.
Sokan dícsérik a szilikonos almot, de nem tudom, kipróbáljam-e, nekem fura, hogy a pisi ott állna benne napokig. A csomósodó betonitost legalább ki tudom szedni. Vagy tényleg jobb a szilikonos?
Igen sokan dicsérik de nekem nem vált be.Nagyon büdös volt a szilikonos alom.
Vegyél neki fedeles macska wc-t.
Igen, én is keretesre gondoltam. Egyelőre csak bébitálcája van, amit a Fressnapf-ban vettem, de már néztem, hogy a keretes eleve magasabb, így talán nem hordja úgy ki.
Nem tudom, miért iszik ennyire szívesen a cica, nem szoktattam rá, csak kitettem neki, aztán 5-6 nap után elkezdett inni belőle. (persze cseréltem) Pedig 4 hetesen hoztam el, mostanra 8 hetes, de csak úgy lefetyeli a vizet. :)
nekünk aldis van. teljesen jó,olcsó és jól használható,és van benne szagelszívó(Szódabikarbóna)
a szilikonos nekem nem tűnik higénikusnak,ráadásul elég drága is.
és maradnék az aldisnál. de persze kipróbálhatod,hogy milyen a szilikos. a kiszórásra max magasabb peremű tálcát tudsz venni,vagy zárt wc-t.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!