Ha egy Fürge gyíkot (Lacerta Agilis) berakok a tarantulám (Grammostola Rosea) terráriumába akkor a pók meg tudja enni a gyíkot? És a gyík nem tesz kárt a pókba?
Szerintem inkább kapcsold be a V6-ot és nézd a pankrációt...
Mert kb. hasonló dolog várható, nem tudni melyiknek esne nagyobb baja, de szerintem egyik sem lenne biztonságban. Mindkettő tud kárt okozni a másikban, sok mindentől függ, hogy épp melyik kerülne ki győztesen a dologból. Én nem akarnám csatatérré változtatni a terráriumot és elveszíteni valamelyik, vagy akár mindkét állatom, így én nem tennék ilyet. Neked sem javaslom.
Emellett a fürge gyík Magyarországon védett, eszmei értéke 25000 Ft, az egyedek elpusztítása, károsítása szabálysértésnek minősül!
Miért néznék kamu szart???
Először is ne arra gondolj hogy a pók és a gyík úgy fognak harcolni mint a gladiátorok (nem lesz csatatér) a pók ráugrik a zsákmányra, megcsípi és meghal, nem én pusztítom el, és mi van akkor hogy ha pl. a macskám fogja meg úgy hogy én nem is tudok róla, akkor most fizessek a macskám után 25000ft-ot? Meg honnan tudná meg bárki is hogy én most beraktam a póknak egy gyíkot? Nem fogja minden rendőr vagy nem tudom ki minden nap megkérdezni, hogy "Ma öltél gyíkot?"...
Én sem gondoltam komolyan, hogy nézd azt a műsort, én sem nézem, nem szeretem, nem érdekel. Csak arra próbáltam utalni, hogy nem lenne jó vége, komoly sérülések lennének, harcolhatnának stb.
De látom te is az a típus vagy, akinek beszélhet az ember, még te vagy felháborodva, hogy választ kaptál a kérdésedre (valószínűleg, mert nem olyat, ami tetszik)...
Csak majd ne felejtsd el, hogy a macska jogilag nem büntethető, te viszont igen. És te kiírtál erről kérdést, tehát előre eltervezted a dolgot (amennyiben megvalósítod), és neked talán több látogatód és rosszakaród is van, mint egy macskának.
Amúgy meg akinek ilyen a hozzáállása, hogy nem az nála a lényeg, hogy elpusztul az az állat, hanem, hogy mindegy, hogy az ő hülyesége vagy a macska természetes ösztöne miatt, annak semmilyen állat nem való. Növényt is sajnálnék egy ilyen ember kezébe adni...
Magyarországon az ÖSSZES hüllőfaj védett!
Nem hiszem,hogy ez az állat lenne az egyetlen,ami a pókodnak a táplálására megfelelne.Vegyél neki takarmányállatot,gyíkot meg engedd el.A gyík egyébként hasznos,míg a pókod nem az,legfeljebb neked.
Beteg ember vagy,ha megetetsz a pókoddal egy védett állatot és még élvezed is.
Ostoba módon leírtad,hogy szándékosan elpusztítasz egy védett állatot,tehát szabálysértést követsz el.Elmentettem a kérdést,tehát még bizonyíték is van ellened,ha épp kell.
Ha megtudom,melyik hatóságnál kell az ilyesmit jelenteni,elküldöm nekik,hadd örülj.
A macskádnak nincs esze,egy ösztönlény.Ebben egyformák vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!