Ha egy pok elkoltozik akkor tonkreteszi a halojat vagy viszi magava?

válasza:

válasza:A háló nem kempingsátor, hogy a pók "összecsomagolja" és magával vigye. :D Bármikor csinálhat újat, ha akar. A pókoknál amúgyse ritka, ha az előző hálójuk túlságosan beszennyeződik, akkor újat szőnek. Ha a lakáson kívül volt a háló, elképzelhető hogy valamilyen ragadozó állat megtámadta és magával vitte a pókot (a hálót természetesen elpusztítva).
Ha lakáson belül, akkor valószínűleg egy pókszázlábú áll a háttérben. Azok pedig előszeretettel vadásszák le a pókokat.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Fejebe vette, hogy o kover es le kell fogynia (163 cm, 58 kg). Ket hete csak vizet iszik, akar naponta 5 litert is, es minden nap 2 orat szobabiciklizik+sajat testsulyos edzest vegez. Hogy ertessem meg vele, hogy igy nem fog fogyni? Vagy ha le is fogyna, az visszajonne ha ujbol elkezdene enni.
Szerintem nevetsegesse teszi az egesz helyzetet a viselkedese. Mintha elbizta volna most magat, es mintha O akarma megvaltani a vilagot. Ti nem erzitek igy? Pedig szerintem ez az egesz kezdemenyezes nagyon jo otlet volt, de neki 5 mondataval sikerult hiteltelenne tenni az egeszet...
Van egy iphone 6 keszulekem annyi lenne a kerdesem tonkre teszi a powerbank tolto a akkumlatorat? Pl gyorsabban merul stb? Nem szart vettem. Egy sony cycleenergx 3000 mAh s toltot a media markba 7 ezer ft ert. Szerintetek?
Videotekaban lehetett kikolcsonozni videokazetta formajaban.
Azthiszem valahol a harmadik evadban van, de nem tudom pontosan, ha valaki reszt is tudna mondani az nagyon jo lenne.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!