Kezdőoldal » Állatok » Rovarok, ízeltlábúak » Ha egy pok elkoltozik akkor...

Ha egy pok elkoltozik akkor tonkreteszi a halojat vagy viszi magava?

Figyelt kérdés
Volt egy kb 5cmes pok tegnap az ablakban egy szep, vekony nagy halo kozepeben. Reggelre eltunt a halo is. 100% hogy senki nem nyult hozza.
2016. szept. 8. 13:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem viszi magával, és megjavítani sem tudja, ha az megsérül. Bármi történik a hálóval, vagy ha elköltözik a pók, új hálót kell szőnie.
2016. szept. 8. 14:47
 2/5 A kérdező kommentje:
Ezt ertem. De hova tunt a halo?? Nem esett, nem fujt szel. Ez a furcsa.
2016. szept. 8. 15:57
 3/5 anonim ***** válasza:

A háló nem kempingsátor, hogy a pók "összecsomagolja" és magával vigye. :D Bármikor csinálhat újat, ha akar. A pókoknál amúgyse ritka, ha az előző hálójuk túlságosan beszennyeződik, akkor újat szőnek. Ha a lakáson kívül volt a háló, elképzelhető hogy valamilyen ragadozó állat megtámadta és magával vitte a pókot (a hálót természetesen elpusztítva).

Ha lakáson belül, akkor valószínűleg egy pókszázlábú áll a háttérben. Azok pedig előszeretettel vadásszák le a pókokat.

2016. szept. 13. 10:01
 4/5 A kérdező kommentje:
Nyilvan kint volt. Ha rovar lett volna akkor nem a pokot tamadja?? Vagy nem ragad be a haloba?
2016. szept. 13. 23:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Amelyik állat a pókra vadászik, az nyilván nem ragad bele a hálóba. A pók természetes ellenségei többek között a madarak, százlábúak, gyíkok, békák, fürkészdarázsfélék, vagy maguk a pókok. De az is lehet, hogy egy denevér járt arra az éjjel.
2016. szept. 14. 03:46

Kapcsolódó kérdések:

Hogy ertessem meg a baratnommel, hogy ezzel csak tonkreteszi a szervezetet?

Fejebe vette, hogy o kover es le kell fogynia (163 cm, 58 kg). Ket hete csak vizet iszik, akar naponta 5 litert is, es minden nap 2 orat szobabiciklizik+sajat testsulyos edzest vegez. Hogy ertessem meg vele, hogy igy nem fog fogyni? Vagy ha le is fogyna, az visszajonne ha ujbol elkezdene enni.

Pukli tonkreteszi ez egeszet?

Szerintem nevetsegesse teszi az egesz helyzetet a viselkedese. Mintha elbizta volna most magat, es mintha O akarma megvaltani a vilagot. Ti nem erzitek igy? Pedig szerintem ez az egesz kezdemenyezes nagyon jo otlet volt, de neki 5 mondataval sikerult hiteltelenne tenni az egeszet...

A powerbank tonkreteszi a telefon akkumlatorat?

Van egy iphone 6 keszulekem annyi lenne a kerdesem tonkre teszi a powerbank tolto a akkumlatorat? Pl gyorsabban merul stb? Nem szart vettem. Egy sony cycleenergx 3000 mAh s toltot a media markba 7 ezer ft ert. Szerintetek?

Braking Bad-ben az mejik evadban van amikor Walter White elkoltozik othonrol egy motel-ba, es elmondja a felesegenek, hogy meth-et keszit?

Azthiszem valahol a harmadik evadban van, de nem tudom pontosan, ha valaki reszt is tudna mondani az nagyon jo lenne.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!