Ti utazgatnátok majdnem minden hétvégén anyósotokhoz?
Figyelt kérdés
Másfél éves a lányom, de miota megszületett anyósom elvárná hogy minden hétvégét náluk töltsünk. Nem egy vàrosban lakunk, 50 km-re laknak tőlünk (tudom nem nagy távolság). Kezdem unni hogy minden egyes ünnepnap ami van az csak ugy telhet hogy náluk vagyunk, ha hosszuhétvége van csak nàluk tölthetjük, havi 4 hétvégéből 3-at tuti náluk vagyunk, de mikor jövünk haza az az első kérdése mikor jöttök megint!? Aztàn most husvétkor közöltem hogy oké akkor péntek délutàn màr elutaztunk hozzájuk, de vasárnap jöttünk haza. Most jött a május elsejei hosszuhétvége, anyós már toporgott hogy mikor megyünk. Közöltem vele is és a férjemmel is hogy sehova se megyünk. Erre anyós most fúj rám, eljöttek vasárnap és mondogatta a kislányunknak hogy mikor jössz már a mamához, látod anya miatt nem jöttetek most. Nem hiszem el hogy ennyire nem fogja fel hogy mi is szeretnènk nèha csak ugy 3-asban lenni, vagy kirándulni menni, vagy csak ugy csavizni egyet. Szerinte az is kirándulás ha náluk vagyunk. De most kitalálta ha el akarunk menni kiràndulni valamerre szoljunk mert akkor ők is eljönnek velünk. Persze a páromnak megmondtam erről a véleményemet. Másra is rátelepszik az anyósa??
Az en anyosom eljon kb havonta egyszer 1-2 orara unokazni v mi megyunk ket hetente 1-2 orara.Ennyi eleg is sztem.Semmi baj az anyossal de mindenkinek megvan a maga elete ok is mennek csavarognak masfele es nem ullnek otthon es varjak h mikor megyunk.Ami nalatok van az nem normalis sztem...
2014. máj. 6. 14:44
12/17 anonim válasza:
Nem most kéne hisztizni emiatt. Annak idején így alakítottátok ki a dolgokat, akkor nem volt ellenvetésed? Megmondod párodnak a véleményed. Igen, és mit mondott rá? Állt és nézett? Nem csak elmondani kell, hanem megbeszélni, hogy hány alkalomra szeretnéd lekorlátozni a látogatásokat, mert így nektek kényelmetlen. Ennyi.
2014. máj. 6. 15:26
13/17 anonim válasza:
Édesapám szülei majdnem 300 km-re laktak és mi kèthetente utaztunk hozzájuk, valamint minden nagyobb ünnepet ott töltöttünk.
Szüleim sosem panaszkodtak, és mi gyerekek sem. Ott volt a sok unokatesó, mindig jókat játszodtunk.
Ma már a nagyapám nem él, unokatesók felnőttek, és úgy érzem az életem üresebb lett, hogy már nem vár ott senki minket.
2014. máj. 6. 15:41
14/17 anonim válasza:
Szia! Gyerekek mit akarnak? Ha menn3nek, menjenek, ha akar, az apjuk is, te pedig maradj otthon, mi is így csináljuk, én sem megyek mindig a párommal.
2014. máj. 6. 17:22
15/17 anonim válasza:
Szervezzetek a hétvégékre programokat és arra hívjátok meg őt is. Így együtt is vagytok (de nem egész hétvégén át) meg nem is.
2014. máj. 7. 09:50
16/17 anonim válasza:
Egyszerűen szervezzetek magatoknak programot és olyankor ne menjetek anyósékhoz. Ha meg nincs progi akkor lehet menni a családhoz. Szépen lassan majd megszokják az új menetrendet. Nem kell nagy ügyet csinálni az ilyesmiből. Ha meg ők csinálnak, az már az ő bajuk.
2014. máj. 7. 20:56
17/17 anonim válasza:
Kizárt.
Nekünk nincs gyerekünk. Ha esetleg lesz, akkor is ugyanúgy havonta 1x fogjuk meglátogatni, ahogy most is. Ez így van, amióta összeköltöztünk a férjemmel. Megvan a magánéletünk, csak hétvégén tudunk egész nap nyugiban együtt lenni. Ki van csukva hogy havi 3x ebből 1 napot levegyünk csak mert meg kell látogatni az anyósomat. Mi egyébként 30km-re lakunk, plusz még kimenni a Keletiből Zuglóig.
Egyébként nem vagyunk rosszban, csak annyi, hogy a fiának és nekem már külön életünk van, és igyekszünk megtartani ezt a magánszférát. Azt a kicsit amit a szabadnapjainkon együtt tudunk lenni. Nem kell és nem is jó ha anyós folyton a gyereke, meg annak házastársa nyakán lóg. Akkor sem ha gyerek is van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!