Szerintetek melyik a legszebb ezek a nevek közül?
Figyelt kérdés
Aaliyah, Alexis, Amber, April, Ashley, Brooklyn, Chelsea, Cheyenne, Ciara, Dana, Jessica, Jordyn, Farrah, Heaven, June, Keira, Kendall, Kendra, Kenya, Leah, Lindsey, Nevaeh, Paris, Rachel, Rebecca, Renee, Sasha, Savannah, Selena, Stephanie, Summer, Tiara, Beverley, Lourdes, Sheena, Randi, Hilary, Elena, Shanna2010. szept. 29. 22:12
1/27 anonim 

válasza:

Hillary, Shanna és a Paris :) Valószínű az én lányom Hillary Paris lenne, ha ezek közül kellene választanom :)
2/27 anonim 

válasza:

Amber, Hillary, Elena, Summer. :)
3/27 anonim 

válasza:

Elena,Tiara,Rebecca,Ashley,Dana.
4/27 anonim 

válasza:

Eygedül a Rebekát adnám a gyerekemnek. Magyar gyereknek nevetségesek ezek a nevek,különösen a Randi vagy a Lourdes! Az utóbbi egy helységnév,ahol a Szűz Mária megjelent.
5/27 anonim 

válasza:

Nekem a Ciara tetszik legjobban.
6/27 anonim 

válasza:

Tiara, Elena. A Randi név számomra elég vicces:))))
8/27 anonim 

válasza:

Szerintem vagy a kérdező, vagy a párja angol ajkú, amit az állampolgársága is igazol, így a gyerek sem teljesen magyar lesz, tehát semmi nevetséges nincs abba, ha a lánya ilyen nevet kap.
9/27 anonim 

válasza:

Farrah, Heaven, Renee, Shanna
10/27 anonim 

válasza:

Rachel és Jessica! amúgy milyen lista ez?csomó köztük helységnév.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!