Szellemileg beteg egy gyerek a családban.A szülők még élnek. Sem a beteg gyereknek, sem a szülőknek nincs testvérük. A nagyszülők nem élnek.Ebben az esetben ki az örökös ha a szülők elhalnak? A gyerek szellemileg nem beszámítható.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Szomorú! :( Ezek a nyomorult törvényeink....
Bár, ha ennyire beteg szegény gyermek, nem fog szenvedni emiatt, mivel nem sok mindent fog érzékelni a történésekből. Szegényke nem fogja érteni, hol vannak a szülei, ez a legszörnyűbb az egészben, nem lehet nekik elmagyarázni. Remélem azért majd jó helyre kerül.
Akiket ismertem ilyen "gyerekeket", már felnőtt korúak voltak, de egy sem élte túl a szüleit. Durván 35, legkésőbb 40 éves korukig éltek. Nem tudom, hogy akiről a kérdés szól mennyire sérült, de ők nem élnek olyan sokáig, még az sem biztos, hogy intézetbe kell mennie....

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:#6 persze éljen sokáig.
De milyen élet az? Te szeretnél ilyen állapotban, és teljesen kiszolgáltatottan, vagy akár magatehetetlenül 100 évig élni?
További kérdések:
Tartsa meg vagy vetélje el?
Jelenleg magán otthonban van, de a havidíj már a nyugdíja sokszorosa. A fia aki a szerződést aláirta és vállalta, hogy baj esetén megoldja az ellátását és elhelyezését, az állam vendégszeretetét élvezi, a többiek meg ha megfeszülnek se tudnak ennyi pénzt összeszedni.
Az unokatesóm 27 éves, és híresen rosszul bánik a pénzzel, providentnek és több magánszemélynek minimum 2.5 millióval tartozik. Ma tőlem is kért 100ezret, és azt mondtam, hogy azzal a feltétellel adok, ha elküldi az apját hozzám. Nagybátyám szava már elfogadható...
Az igaz hogy erre volt dolgom de megtehettem volna hogy felé sem nézek
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!