Néha ellök magától néha szeret? Ez mire jó?
Miüta vagytok együtt?Mennyi idősek vagytok? Adtál neki valaha okot bizalmatlanságra?
Azért csinálja mert nem akar csalodni. Szerintem életében vagy nagyott csalodott már vagy sokszor(nem boiztos hogy párkapcsolati,lehet családon beluli csalodás is. Amikor a "szeretet" hulláma van,az az igaz,csak pár nap után bekapcsol az "önvédelmi mechanizmus",és ellök mert attól fél hogy ha teljesen átadja magát annak az érzésnek hogy imád téged,akkor nagyon fog majd fájni neki ha egyszer mégis csalodnia kell benned,a kapcsolatototkban. Ezért inkább ellök igy probálja megvédeni magát a fájdalomtül.Ez nem szándékos! Ezt nem tudja irányitani! Ha tul fiatal még és ha kitartó vagy,akkor valoszinuleg megszunik egy idő után.
Én is ilyen vagyok! Sajnos... vagy nem tudom sajnos e. Szerintem ez attól van, hogy tartozni akar valakihez, nyílván igényli a kapcsolatot, és amit kialakított veled, az jó! De!! Időnként rájön, hogy nem te vagy neki az igazi! Ekkor lök el, mintha büntetne, hibáztatna ezért, hogy Veled maradt! Tudat alatt Téged okol,hogy "lekötöd". Ő nem szeret Téged! Vagyis... hogy fogalmazzak? Szereti a Veled kialakított életformát, de nem Veled együtt. Ha lesz rá lehetősége, gondolkodás nélkül lecserél majd! Most mondhatod, hogy nem így lesz, de majd jussak eszedbe!
Ez a baj, hogy nem képes felismerni az ember, hogy vannak olyan problémák a párkapcsolatban, amik kezelhetetlenek! És inkább gyötri magát évekig, nemhogy felismerné, hogy Ő máshoz való, és tovább lépne! Neked most ezt kéne tenned!
Persze várhatsz is, de az önzetlen szerelmet ennél a Nőnél soha nem fogod megkapni! Nyílván szeretheted annyira, hogy ezt elnézed neki, ez már csak a Te döntésed!
5 hónapja vagyunk együtt ő 21 éves én 26.olyan hű de komoly kapcsolata nem volt neki az állítása szerint és azt mondja senki nem állt mellette még ennyire mint én és nem támogatta senki és ez fura és új számára,Gondolom fél a csalódástól és nem meri bele élni magát a dologban vagy egyszerűen nem hiszi el nekem hogy úgy szeretem ahogy van...
Alapjáraton jó természete van neki és jól is néz ki,de gondolom nem hiszi el magáról hogy őt így lehet szeretne amilyen.Csalódása nem volt tudtommal ami olyan komoly lett volna hogy egy életre el vegye a kedvét kapcsolatoktól,nem egy pasizós típus.Rendes lány és nem a jobbra balra kefélünk kategória.Volt egy srác neki előttem pár hónappal de azt mondta nem szerette igazán a srácot mert bunkó volt vele és nem jöttek jól ki egymással,de azt mondta nem csalódott mert annyira nem volt fontos neki a srác mert nem szerette igazán...
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:05
Biztos hogy nem cserélne le,ebben száz százalékig biztos vagyok és mondta is hogy mással el sem tudná képzelni az életét és vannak közös terveink amit ő is ugyan úgy támogat és tesz érte és nem csal levegőben beszél.Azt is mondta hogy így még nem érzett senki iránt és azért új neki ez az egész,mert nem tud mit kezdeni ezzel az új mély érzéssel....amit eddig nem érzett senki iránt.
Szóval ezt tudja hogy velem sokat veszíthet.
Egyenlőre nem tudja kezelni és helyére rakni ezeket az érzéseket mert ez nagyon új neki.Amúgy nem vagyunk sülve főve együtt és nem lehet megszokásról beszélni mert ezt leszámítva nagyon jól működik köztünk a dolog.Szexuálisan és minden hogyan,kívánjuk egymást szóval a kémiai is megvan,természetre is meg egyezünk ezt az egy dolgot kivéve amit helyre kell magában raknia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!