Mit csináljak? Mit mondjak a bátyámnak?
Átjönnek a haverjai és a gettóban érzem magam, de mostmár tényleg kezd elegem lenni ebből. A cigifüsttől nem látok semmit, pedig anyám két lábbal rugdosná ki ha megtudná, hogy bent cigiznek, állandóan mennek a beszólogatások egymásnak, kiabálnak egymás ellen, arról beszélnek hogy a közelmúltban éppen kit dugtak meg vagy kivel akarnak lefeküdni és szétszedik a házat. Emeletes házban lakunk és úgy hallgatják a gengszter zenéiket, hogy én még kint az udvaron is alig hallom a saját hangomat. Nem tudok rájuk szólni mert magasról leszarják, hogy mit beszélek. A szüleim most nincsenek itthon, nem vagyok árulkodós de lehet hogy szólni kéne nekik mert én már nagyon unom. Szerintetek mit csináljak?
17L
most le fogtok pontozni, de
1. a cigi tényleg nem okés bent a lakásban, ezzel egyetértek
2. mért zavarnak a beszólogatások és kiabálások? örülj h nem te vagy a célpont
3. kamaszok, fiúk, örülj neki h nem b.zi a bátyád és a lányok érdeklik. különben meg most ez mért baj? minden 15 feletti fiú ezt csinálja, őszintén nem értem ezzel mi bajod.
4. a szétszedik a házat mit jelent? ha valami olyan kárt csinálnak, azt a szüleid úgyis észreveszik és majd jól megkapja a bátyád, de ha rendet raknak, akkor semmi gond. mi is "szedtük már szét" a lakást, de mire a szüleim hazaértek, csillogott-villogott minden.
5. gengszter zene? az milyen? :) azért mert más a zenei ízlésük mint neked még nem kell minősíteni
18L
Hát engem is zavara ha a saját otthonomban nem lehetne egy nyugodt percem sem. Nehogy már a saját házamból üldözzenek ki...
És gondolom nem az a gond h más a zenei ízlésük, hanem az hogy még a kertben is lehet hallani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!