Miért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
Sziasztok...csak a véleményetekre lennék kíváncsi...egy hete kb...a barátom, akivel több, mint egy fél éve együtt vagyunk...és úgy érzem(éreztem),hogy nagyon különleges és mély kapcsolatunk van, nagyon furán viselkedik...be akartam mutatni az unokatesómat, akit húsz évig nem ismerhettem családi gondok miatt...szóval be akartam mutatni a barátomnak,mert összefutottunk az utcán...s simán megfordult és elment, arra hivatkozva, hogy dolga van és hagyja, hogy lelkizzenek a rokonok...nem adott esélyt rá, hogy bemutassam egymásnak...nagyon égő volt...én mindent megtettem az ő családjáért...jóban vagyok az unokatesójával, szóval bár egy "szia!"-t elvártam volna tőle...amúgy nagyon féltékeny...pedig bizton állíthatom,hogy oka sincs rá!...miért teszi ezt?én nagyon szeretem őt,mindent megteszek érte,s így viszonozza?mi akar ez lenni?2014. máj. 6. 16:26
1/6 A kérdező kommentje:
Plusz...ő játsza a sértődöttet...
2014. máj. 6. 16:27
2/6 anonim válasza:
Szóval összefutottatok az utcán és nem köszönt neki,vagy mi történt?Én nem értem...
3/6 A kérdező kommentje:
Igen...az unokabátyámmal...és nem akart vele megismerkedni...egyszerűen megfordult és elment...
2014. máj. 6. 16:29
5/6 anonim válasza:
Egy fél éves kapcsolat még nem mondható komolynak, szerintem ha nem tudod ezt megbeszélni vele, mármint nem érti meg, hogy mennyire idióta módon viselkedett, akkor köszönj el tőle. Hosszú távon ez nem működőképes így. Bár rövid távon se. Óriási bunkóság volt ez részéről.
6/6 anonim válasza:
Egy bunkó paraszt a barátod. Ha még szóba állsz vele, akkor esetleg kérdezd meg tőle.
Gondolom esélyes, hogy te ugyan nem ismerted az unokatesód, de lehet őneki az ősi ellensége.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!