Hat a masoduncsim az anya unokatestverenek a gyereke nem?
En pedig az anya uncsijanak a testerenek a gyereket szeretnem tudni.
2016. júl. 2. 02:53
3/9 anonim válasza:
Na várj egy kicsit, az unokatestvér testvére az nem egyszerűen unokatestvér? Unokatestvér: szülők testvérének gyermeke.
2016. júl. 2. 03:16
4/9 anonim válasza:
Utolsó jól mondja. az unokatestvéred testvére is az unokatestvéred. Ez nyilvánvaló.
2016. júl. 2. 05:55
5/9 anonim válasza:
Az unokatestvér testvére pont ugyanolyan unokatestvér, mint az unokatestvér... (Mármint, akit te eredetileg annak neveztél)
Testvérek között miért lenne különbség??
Ez olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy a testvérem testvére (aki nem én vagyok) az nekem kicsoda? Nyilván ő is a testvéred...
2016. júl. 2. 07:07
6/9 anonim válasza:
Anyád unokatestvérének a testvére az alapból ugyanúgy unokatestvére anyádnak. Tehát a gyereke a másodunokatestvéred.
Kivéve, ha az unokatestvér és a testvére csak féltestvérek, tehát akiről kérdezel, az csak mostoha-unokatestvére anyukádnak. Ez esetben mostoha mésodunokatestvéred a srác, de ennyire részletesen már nem szoktak belemenni, ezt tökéletesen lefedi a "rokon" szó.
2016. júl. 2. 21:27
7/9 anonim válasza:
Akárki is nem jó dolog lenne vele lefeküdni fogadjunk,hogy ezért kérdezted meg különben az embert nem érdékli kicsoda...
2016. júl. 5. 13:42
8/9 anonim válasza:
Akkor nyilván az is a másodunakatestvéred. Mert ugye anyukád unokatestvérének a testvére is anyukád unokatestvére szóval az is másoduncsid.
2016. júl. 8. 08:08
9/9 anonim válasza:
Akkor nyilván az is a másodunakatestvéred. Mert ugye anyukád unokatestvérének a testvére is anyukád unokatestvére szóval annak a gyereke a másoduncsid
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!