Mit javasoltok, ha a testvérem nem beszél velem hónapok óta?
Erre mondanám azt, hogy az élet igazságtalan.
Szerintem túl sokat lelkizel dolgokon (ami az állapotodban még jobban érthető is), de úgyanúgy le kéne szarni mindent, ahogyan a tesód is teszi. Tedd a dolgaidat ahogy tudod, főleg, hogy még azt is megcsináltad, hogy felkérted tanúnak... ...szóval én tiszta lelkiismerettel szarnék rá! :-)
Az idő majd meggyógyítja a zakkant elméket, vagy nem! :-)
(Meg különben is a legtöbb ember annyira tudja, hogy neked mit kéne csinálnod, de közben egy teáskanalat nem tenne a mosogatóba!)
Megírta, mit szeretne névnapjára, de sajnos nem tudtátok beszerezni.
Megírta, mikor ünnepli a névnapját, de sajnos egyéb dolgotok volt, amit sajnos nem tudtatok átszervezni.
Sajnos az is elhúzódott, így sajnos egyáltalán nem tudtatok elmenni.
Tesód helyében mindezek után sajnos nekem sem lenne kedvem még külön veletek bájologni.
"Egyébként nem rajongott a babavárásunknak sem, azt mondta felelőtlenek vagyunk és el kellene vetetnünk, mert szerinte nem ismerjük egymást eléggé."
Ha valóban ezt mondta és nem túloztad el, akkor elég nagy tahó.
Sajnos nem nagyon érdeklődtök egymás iránt, ez van, ezen sajnos anyátok sem fog tudni változtatni.
köszönöm szépen a válaszokat, sokat segített!
#6-os: az érdeklődés részemről mindig is jelen volt, ő az aki állandóan megsértődik mindenen és inkább nem beszél a másikkal. Az, hogy így alakult szerintem egyáltalán nem tragikus. Nem előre közölték, hogy megtartják a névnapot, hanem aznap ezzel a szöveggel: Terveztek felköszönteni?
Nem hiszem, hogy ezen múlna valaki bájolgása, amit egyébként sem vár el senki.
Szerintem mindkettőtök hibázott.
Az nagyon udvariatlan, ha szóltok, hogy késtek, aztán végül egyáltalán nem mentek. Egyáltalán szóltatok, hogy nem mentek?
Viszont ő is hibás, hogy ennyire kiakadt az ajándék miatt. Meg a babavárásra való megjegyzése se volt túl kedves. Bár ugye nem derül ki, hogy igaza van-e.
Az ünneplés körülményei se derültek ki. Ha pl. már jó előre meg volt beszélve és mindenki ehhez igazította a programját, csak ti találtátok ki az utolsó pillanatban, hogy nem jó, akkor érthető, hogy nem tetszett neki. Bár túlzás a reakciója, mert nyilván nélkületek is lehetett ünnepelni.
Az meg nagyon túlzás, hogy nem áll veled szóba.
7: Na, ezt nem láttam még, amikor válaszoltam. :D
A köszöntést nem illik így elvárni.
A tesód nem tud viselkedni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!