Mitől kattog-recseg a fülem?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Istenem de örülök hogy másnak is van ilyen problémája mint nekem.nekem csak 2éve :P.Annyira nem zavaró csak furcsa nagyon.Dettó ugyanez ha nyelek csak akkor.
Nekem akkor kezdödött amikor fülgyulladásom volt vagy mi.(nem jut most eszembe)
Akkor azt mondta a doki ez csak az miatt van és elmulik egy idö után de hát nem...+jobban hallok mint bárki a családomban bár néha bedugul a fülem:)

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A kérdés szerintem elég egyértelmű.Amikor írok, a gép kattog.Amikor az egeret mozgatom, ilyen recsegő hangot ad ki a hangszóró.Ez azóta van jelen, mióta felraktam a Steam-en a Team Fortress 2 játékot.Hangkártyám újonnan vásárolt SoundBlaster Audigy - Creative hangkártya.
Az esetek 80% minden lépésnél halkan roppan egyet a térdem... + fáj is a térdem... Voltam ortopédián, csináltattak röntgent ami negatív + izotópos röntgenre is elküldtek, ami szintén negatív. Annyit láttak csak, hogy hirtelen elkezdtem (megint) nőni.... Lehet hogy ezért ropog? 17/F
Már körülbelül egy hónapja eléggé meg voltam fázva, be volt dugulva a fülem, de az elmúlt, a recsegés megmaradt. Mikor nyelek, vagy nagyra kinyitom a szám akkor is.Ez mitől van mit csináljak?:S
Sziasztok! Történt egy szoba csere úgyhogy áthoztam a gépemet. Azóta állandóan recseg a hang meg kattog és rohadtul idegesítő. Eddig hibátlanul működött erre most meg így sz*rakszik. Raktam fel új hangkártyadrivert de ha interneten keresztül megy vmi vagy neten...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!