Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Bal oldalt alhasi fájdalmat...

Bal oldalt alhasi fájdalmat mi okozhatja?

Figyelt kérdés

Egy napja tart ez a fájdalom, és csak egyre erősödik. Medence csonttól, úgy 10 óra irányába 7-8cm-re, vagy a köldöktől 4 óra irányában balra 10 cm-re kb. Kitudom tapintani a fájdalmat, ami folyamatos. Ha fekszem jobban előjön, a felkelés is nehézkes, mint ahogy mozgásnál is bele nyilal, könnyebb munkát, testmozgást nem is tudnék végezni. Fájdalom jellege: görcs, olykor erősen belenyilal, és szinte pontosan kitudom tapintani a fájdalom helyét. Jobb oldalt, vagy más területen egyáltalán nem fáj. Illetve a hasam is fel van puffadva. Soha még csak hasonló gondom sem volt. Péntek reggel jelentkezett, egyszer volt is székletem, és az előző napokat se nagyon előzte meg szorulás, vagy hasmenés. Nem is erőltettem meg magam, vagy emeltem nehezet a napokban. Valakinél volt már hasonló? Neten nem sok hasznos dolgot találok, ennyi alapján IBS-re hasonlít, de sehol nem írják hogy ennyire fájhat.

Természetesen ha nem javul, elmegyek orvoshoz!

26/F

2015. máj. 9. 09:22
 1/3 A kérdező kommentje:
Most hogy voltam pisilni, felerősödött a fájdalom!
2015. máj. 9. 09:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Lehet belek fájdalma, de vese is, menj el az ügyeletre.
2015. máj. 9. 14:52
 3/3 anonim válasza:
Mindenképp menj el dokihoz, de szerintem IBS. Fórumon sok sarlatán és önjelölt orvos van. Ne itt keress választ
2015. máj. 15. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Fejtető mitől fájhat?

Pár napja érzek egy nyomó fájdalmat, olyan érzés, mintha egy téglát cipelnék a fejemen, ill. annak tetején. Tapasztalatok, ötletek, hogy mi okozhatja?

Mi okozhatja azt, hogy napközben többször iszonyú fájdalmat érzek a bal lábam 2-3 kisebb ujjaiban (és ujj tövek "párnácskáiban") elsősorban járás közben?

Időnként annyira fáj (a legkényelmesebb cipőben is), hogy alig tudok rálépni, este attól félek, hogy a zokniban levált lábujjakat találok. Legalább egy éve tart, lehet, hogy érszűkület okozza?

Mi okozhatja ezt a fájdalmat?

Mandarint pucoltam kb. tíz perce, és egyszercsak mintha elkezdte volna csípni a köröm ágyam a mandarin leve (eként maga a gyümölcs is savanyú volt), utánadt az újjam és kicsit el is vörösödött, és elkezdett lüktetni + elkezdett fájni is és a fájdalom felfut a karom...

Megfázás okozhatja ezt a fájdalmat?

Nyeléskor a torkom felső részében és a mandulám környékén érzek fájdalmat. Megfázás? A hideg levegőre gyanakszom.

Mi okozhatja a hónapok óta visszatérő fájdalmat a hasam jobb oldalán?

A fájdalom a köldököm vonalától indul,és szétsugárzik.Voltam laborban,hasi uh-on,de semmit nem találtak.Azt mondták,talán sok a savam,savlekötőt szedek,de nem használ semmit.Mivel a leleteim negatívak,nem küldenek tovább sehova.De akkor mi ez a néha már-már elviselhetetlen hasfájás?

Nekem lenne egy kerdesem. Az elmult masfel honapban minden reggel amikor felkelek nagyon faj a melkasom, , nem tudom h mi okozhatja ezt a fajdalmat?

En ugy erzem h nem a tudomel lehet a baj mert amikor lelegzem nem ereznem h nyomna jobban vagy fajna!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!