Ez mi lehetett?

Figyelt kérdés

Épp ma reggel történt. Mentem ki a mosdóba és egyszercsak borzasztó hányingerem volt, szaporán vert a szívem, és leizzadtam. Ezután elájultam. Nagyon meg vagyok ijedve :( mostmár visszafeküdtem, és jobban vagyok. Előszőr azt hittem szívinfarktus, de mostmár így fekve jobban vagyok, tehát az nem hiszem. Tudom hogy hipochondernek tűnök, de tényleg megijedtem, mivel túlsúlyos vagyok. Lehet hogy ez egy jel hogy fogyjak le :D Igazából ezt a kérdést is azért tettem föl mivel szüleimnek nem szeretném mondani, borzasztó aggodalmasak, és lehet hogy csak a nagy melegtől volt ez (valószínű) :D

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

16/L

2016. júl. 2. 05:46
 1/2 anonim ***** válasza:

Arra nem gondoltál, hogy azért aggodalmasak, mert szeretnek és féltenek? Kinek mond el, ha nem nekik?

Nem feltétlenül a túlsúlyod okozta, bolond egy időjárás van ami egészséges szervezetet is megviselhet. A 33-35 fokot nem mindenki bírja. (Többek között én is utálom)

De egy szimpla vírus is okozhatja.

Szóval ne legyél buta, mond el szüleidnek, ma pihenj (extrém meleget mondanak) és ugyan nem tudom mennyire vagy túlsúlyos, de esetleg kezdj el majd sportolni (ha mást nem este, mikor már hűvősebb van, sétálj 1/2 - 3/4 órát) és kicsit jobban figyelj oda arra, hogy mit eszel (kerüld a cukros kajákat, és üdítőket főleg).

2016. júl. 2. 06:19
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ! Aztán végülis elmondtam nekik, és tényleg nagyon aggódtak, de ez érthető. Nem bírom én ezt a nagy kánikulát :D
2016. júl. 2. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!