Kifakadt vízhólyag esetén mit tehetek a gyorsabb gyógyulás érdekében?

válasza:

válasza:ha vízhólyagod van, és tudod, hogy még dörgölődni fog, akkor a közepét lyukaszd ki tűvel, hagy jöjjön ki a folyadék, aztán a bőr rajta marad, és az új bőr nem fáj
de ha már kipukkadt, akkor kenj rá tetran kenőcsöt, vagy vmit amit sebekre szoktál
Kapcsolódó kérdések:
Nincs ilyenem csak sokat hallani róla, hogy menjünk el szűrni, veszélyes, halálos is lehet stb. Én is járok rendszeresen. 23/N
sziasztok. a lapostalpú papucsom miatt mindkét lábamon kb 3-4 centis vízhólyag jött ki a lábamon, úgyhogy most csak szinte a sarkamon tudok lépkedni miattuk, van rá valami gyors gyógymód,hogy ne fájjon ennyire?
És mivel kezelendő?
Párom nagymamája beszédzavarral küzd. Egyik napról a másikra történt mindez. Van, mikor összekever neveket illetve valamikor olyant kérdez, amit elvileg tudnia kellene. Idős már, 80-on felüli, de szeretnénk valahogy segíteni, hátha van valami módszer, amivel talán...
Mit tudok rá tenni, h valamivel jobb legyen? Kérlek olyan dolgokat irjatok ha tudtok ha este 22:30 van gyogyszertár zárva :-)
Most mi a teendő, szerintem az étkezés miatt jöhetett ki pedig végig a jobb oldalon rágtam ><
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!