Valakivel volt már ilyen? Vagy tudna segíteni?
Figyelt kérdés
Szóval nyáron még tavaly dolgoztam és akkor elkezdett fajni illetve zsibbadni a kezem, elmentem gyógytornászhoz, ő javasolt feladatokat, hisz azt látta, hogy el van mozdulva a bal vállam, valamint, higy nem egyszerre mozog a kettő. Később elmentem vele masszőrhöz is aki visszatette nekem a helyére és hálistennek utána jó pár hónapig semmi tünetem nem volt. Nemrégiben kb. egy hete újra előjött ez, viszont kissé más tünetekkel. Ugyanúgy a bal oldalammal érzem ezt. Pontosabban a bal vállam fájt nagyon (tudni kell, hogy a táskákat, cuccokat mindig ott hordom így nyilván csak ennek tudtam be. Ám rosszabbodott az egész. Most nem zsibbadást érzek hanem mintha csak egy kis részében meleg érzet lenne de van olyan is, hogy a karom felső részéhez ha hozzáérek akkor mintha nagyon apró minimális tűszúrásokat éreznék. Ez amikor sportolok teljesen elhalványul, inkább ülésnél érzem ezt. Sajna napom nagyrészét ülök így kellemetlen a helyzet. Mellé társul a derékfájdalom, de úgyérzem mintha egy pontból a derekam alsó részéből indulna a fájdalom és sugározna le a vádlimig. Van egy pont ott amit ha megnyomok mintha kirázna a hideg végig fut a lábamon. És ha ez nem lenne elég mellé elég merev a vállövem, olyan szinten hogy, amikor a fejem oldalra döntöm a bal karomba végig érzek húzódást. Eléggé be van határozva a fejem forgathatósága a nyakam miatt, oldalra alig-alig bírom elfordítani és ez szintén igaz az előre döntésre is. Valaki tud erre valami biztosat írni, hogy esetleg ezzel hova tudnék elmenni? Vagy ez valami komolyabb probléma-e? Kissé aggaszt a dolog.márc. 29. 23:47
1/1 anonim 

válasza:

Hány éves vagy? Ki akarod vizsgáltatni? Van pénzed rá, hogy ne várakozz évekig?
Magán MR, nyilvánvalóan, ami a gerincnek ezt a szakaszát vizsgálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!