Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Ayurvedához értők! Sózás...

Ayurvedához értők! Sózás mikor (főtt ételek esetében)? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Úgy emlékszem, hogy régen valahol azt olvastam, hogy az ayurveda azt ajánlja, hogy só nélkül főzzünk és amikor elkészült a főtt étel, kizárólag UTÁNA keverjünk el abban sót (ha akarunk).


Aki jól ismeri az ayurvedát, hallott már ilyenről?

Esetleg hosszabb vagy rövidebb leírás erről?



2017. máj. 13. 11:05
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!