Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ez még létezik: Szent Rókus...

Ez még létezik: Szent Rókus kórház - Gyermekkardiológiai Szakrendelés?

Figyelt kérdés

Cím: Gyulai Pál utca 2-4

1085 Budapest

Tel.: 235-6578

Kaptam ide beutalót a csecsemőmmel,de ezt az elérhetőséget az internet sötét bugyraiban találtam. Amúgy Semmelweis Egyetem jön be szent Rókus kórház keresesre,es nincs almenüben gyermek kardiológiai ellátás.

2022. okt. 5. 16:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Próbáltad már az adott telefonszámot fel hívni?
2022. okt. 5. 16:31
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen. Kicsöng,de senki nem válaszol,csak annyit, hogy "please call later"aztan megszakad.
2022. okt. 6. 07:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Aki a beutalót felírta, azt az orvost kellene meg kérdezni! Mert a beutalót felíró orvosnak tudnia kell hogy hova utal be, és hogy miért? Kérdezted már a beutaló orvost?
2022. okt. 6. 12:04
 4/5 A kérdező kommentje:
Akinek a jövőben ez segítség,hosszas telefonalgatas,nyomozas után megtalaltam: Szent Rókus kórház beolvadt a Semmelweis Egyetembe. És ennek a központi számát hívva lehet elérni a gyermek kardiológiàt,annak ellenére,hogy a honlapon nincs feltüntetve se az osztály,se az ott dolgozók,se a telefonszamuk... Cím: 8ker. Stahly utca 7-9, telefonszám:0612356500
2022. okt. 7. 10:47
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat
2022. okt. 7. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Miskolc, Semmelweis kórház, infektológia? Van valaki onnan?

Nagyim napok óta bent van, nem tudunk orvost elérni, hogy valaki tajékoztatást adjon az állapotáról. Regisztralunk mindennap mondván másnap visszahívnak de semmi. Esetleg ha van itt valaki aki ott dolgozik, tudna segíteni? :( Nagyon hálásak lennénk!!!

Melyik a legjobb kórház Budapesten az alábbiak közül?

Gondolok arra, hogy rendezettség, tisztaság, felszereltség, modern környezet, ellátás minősége, felújított, gondozott : - (Dél-budai Centrumkórház) - Szent Imre Egyetemi Oktatókórház - Magyar Honvédség Egészségügyi Központ (Honvédkórház) - (Dél-pesti...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!