Crp érték a laboreredményben mitől lehet magas?
Semmi más értéknél nincs eltérés.
A referencia tartományban 5ig normàlis és nekem 8.1.
Kell emiatt aggódni?

válasza:A CRP magasabb szintje a vérben azt jelezheti, hogy a szervezetben gyulladás van jelen.
A gyulladás lehet akut vagy krónikus, és a CRP szint emelkedése olyan kórképekkel vagy állapotokkal társulhat, mint például fertőzések, szöveti sérülések, autoimmun betegségek, szív- és érrendszeri betegségek vagy daganatok.

válasza:

válasza:

válasza:További kérdések:
Gondolom nem forrasztják mint a vasat, és nem is ragasztják...
Szakorvosi rendelőintézet 1 napos sebészetének adományozásnál megjegyzésben, vagy valamilyen módon említsem az orvost és az aznap szolgálatot teljesítő szakápolási személyzetet. Mindenképpen szeretném megköszönni a szolgálatukat.
Asztali számítógépen minden probléma nélkül be tudok jelentkezni Ügyfélkapu+ használatával kétlépcsős azonosítással (a hitelesítő alkalmazással), viszont mobilon a jelszó beírása után rögtön ezt írja ki: "A felhasználónév vagy a jelszó helytelen, vagy Ön nem jogosult a...
A TESZ-ből (Csengery utca) már elment, s nem tudom, jelenleg hol rendel. Mondta, hogy csak magánba fog dolgozni, de interneten se sehol nem találok hozzá elérhetőséget/információt. A TESZ-be se tudnak róla semmit, hogy hova ment
Barátomat bevitték balesettel állítólag, telefonja is összetört. Nem lehet elérni. Én többszáz kilométerre vagyok. Elértem a főnökét. Azt mondja átvitték a Kaposvári kórházba röntgenre. Nem értem, a Dombóvári elég nagy kórház és nincs röntgen? Vagy kamuznak?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!