Sonemeery kérdése:
Ki a legjobb bőrgyógyász Veszprémben?
Figyelt kérdés
Sürgősen szükségem lenne bőrgyógyászra, édesanyámnak, aki 90 éves. Magánrendelés is érdekelne. Az SZTK-ban nagyon hosszú a várakozási idő.2024. febr. 16. 10:15
1/6 anonim 

válasza:

válasza:Lechner Beáta, de felejtsd el, talán augusztusra ad neked időpontot.
De nem csak ő, az összes ilyen.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Ez katasztrófa! Magyarország előre megy, nem hátra...
2024. febr. 19. 00:12
4/6 anonim 

válasza:

válasza:3
1-es vagyok. Ha ez megnyugtat, ez Ausztriában is így van (legalábbis itt Svájc mellett). Vagy azt mondják a privát bőrgyógyászok hogy nem fogadnak új pácienst, vagy pedig hónapokkal későbbre kapsz időpontot.
5/6 A kérdező kommentje:
Sajnos nem nyugtat meg. Sem itt, sem ott nem így kéne hogy legyen. És most nem kimonottan a bőrgyógyászatra gondolok, hanem minden egyéb más területre. Emiatt sokan meghalnak, akiknek nem kellene, ha időben el tudnának menni orvoshoz. Nekem is például komoly problémám van a szívemmel.(Is) Tavaly májusban kértem időpontot a kardiológiára, és majd most márciusban mehetek. Ha megérem... Nagyon szomorú.
2024. febr. 20. 00:24
Kapcsolódó kérdések:
Bőrgyógyászt keresek Veszprémben vagy Székesfehérváron, anyajegy eltávolítása végett. Kit ajánlanátok? Bővebben lent.
Fibrómák valamint anyajegyek eltávolítását szeretném, ehhez keresek bőrgyógyászt. Köszönöm előre is az ajánlást.
Veszprémben Dr. Molnár Zsuzsanna bőrgyógyásznál járt már valaki?
Én majd a jövőhéten megyek hozzá. Aki volt már nála: mik a tapasztalatok?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!