Hova utaljam a TB járulékot?

2. Ne hidd, 2-3 hónap, és a jelentkezésedtől számolva, visszamenőleg fizetnek! Indítsd el a folyamatot a hivatalban!
A csekket meg a NAV irodában kérd!
Az ellenőrzéstől meg ne féljen, ránéznek, és ennyi, csak veled dumál 1 ember, meg kéri a papírokat.

Köszönöm a válaszokat!
Majd megpróbálok a héten bemenni a NAV-hoz, csak olyan lehetetlen időben vannak állandóan nyitva... édesanyámat meg nem tudom sokáig itthon hagyni egyedül, vidéken lakunk, a buszközlekedés borzalmas, autóm nincs, hiába hívom, hogy 2 óra múlva tudok csak hazajönni, nem tudja már a telefont sem kezelni rendesen (hagyományos készüléke van egyébként).
A második linken (4-es válaszoló) látható számlaszámok közül akkor a 11-es az, ugye? (152 - 10032000-06056212)
Mekkora az összege? 11.800 forint?

8. Úgy tudom igen, de azért érdemes bemenned a NAV-hoz, mert LEHET, hogy már más a szám!!!
Én más ügyben xoptam be, mert mint kiderült, 2 hete változott egy számlaszám, és a neten még a régi volt.
NAV postacíme: 1374 Budapest, Pf. 561. Írj ide, hogy kell csekk, előre kitöltve!
De jó, hogy ezeket is állandóan változtatják...
Köszönöm szépen a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!