Hamarosan végbélsipoly műtétem lesz, rettenetesen félek. Mire számítsak? A végbelet is tamponálják belülről? Vagy hogy kell ezt elképzelni. Elvileg kivágják. Mennyire faj utána?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 14:08
1/12 A kérdező kommentje:
De lesz altatás, műtét lesz,
tegnapelőtt 14:41
2/12 anonim 

válasza:

Ilyen műtétekhez nem szoktak altatni
3/12 A kérdező kommentje:
De fognak, ez már biztos, most lesz az altató orvosi kivizsgálás
tegnapelőtt 15:16
4/12 anonim 

válasza:

Az altató orvos nem altatni fog, csak érzésteleníteni. Ez egy rutin kisműtét, nem fognak kockázatot növelni egy felesleges altatással
5/12 anonim 

válasza:

Kétszer operáltak végbélsipollyal. Mindkétszer altattak! Műtét után kapsz majd fájdalomcsillapítókat. A sebgyógyulás az néhány hétig eltart!
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ. Milyen volt a műtét után? Eléggé félek, nagy volt a fájdalom, nagy wc, hogyan zajlott az utógondozás?
tegnapelőtt 18:12
7/12 anonim 

válasza:

Nekem a fájdalom nem volt vészes ,de én jól tűröm. Na igen a kakálással nekem is voltak előtte fenntartásaim ,de azzal sem lesz gond .Az utógondozás gondolom attól is függ ,hogy hol végzik. Viszont jó lesz megszabadulni a sipolytól.
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Nem mondtak nagyon semmit sajna, hogy fog zajlani. Annyit, hogy elvileg nem kell fonalazni, és kicsi záróizom vágás lesz csak.
tegnapelőtt 22:41
9/12 anonim 

válasza:

Nálam fonalaztak és nagy volt a vágás mindkétszer! Ne félj rendben lesz minden!
10/12 A kérdező kommentje:
A doki elküldött intimtornara, ahol megnézték és elmondták, hogy stressz hatására feszesek a záró izmai M, ami problémákat okozhat, plusz a műtéti felepulest befolyasolhatja, szakadás, kiújulás stb… és hogy emiatt nagyobb lesz a fájdalom, főként nagy wc-nél. Ezekutan ma már total elegem van az egészből, tényleg nem tudom mire szamitsak, van pár gyakorlat amit csinálnom kell, de nem igazán ertem/erzem meg hogy jól csinalom e vagy mit kellene éreznem
tegnap 18:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!