MR vizsgálat eredményét hogyan adjam oda a sebésznek?
Sérvkiújulás miatt elküldtek MR-re, ők adtak jelszót az oldalukra ahova belépve van szöveges összegzés meg a képek amit a masina csinált
A doki azt mondta ezt vigyem el de neki a képek is kellenek vagy csak az összegzés? pendrive-on vigyem vagy CD-n? de ő is be tud belépni és megnézni saját maga, a háziorvosom is ezt tette

válasza:

válasza:A vizsgálati helyen az orvos megírja mit tapasztalt.Ezt vagy megkapod vagy elektronikusan elküldik a beküldő orvoshoz.
Cd lemezt akkor kapsz,ha előzetesen kéred,a lemez árát kifizeted.
Ezt nem tagadhatják meg,törvény írja elő.
A Cd lemezt vizsgálat után megkapod .

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Szükségem lenne a terhesség alatti vizsgálatok, ultrahangok eredményére és a szülés dokumentumaira.
Gyerekeknél azt tudom hogy tizennyolc éves korig van fejlesztés ott még használ is amíg az ember gyermek de felnőtteknél egy huszonéves harmincas embereknél már mit akarnak fejleszteni?! Csak merthogy mivelhogy kell a fogyatékossági támogatáshoz a vadonatúj kontroll...
Átnéztem a törvényeket, rendeleteket olyant nem találtam amiben a fenti kérdést feltettem. Ha nincs ilyen törvény rendelet, akkor miért működhetnek a háziorvosok törvényellenesen? Azért azon érdemes elgondolkodni, ha egy gépkocsivezetőnek lejár a gépjárművezetői...
Megmondta a szakorvos, nem fog javaslatot adni, azért nem, hogy ne tudjak ellene fellebbezni. És fenyegetően tudomásomra hozta, hogy nézzek másik szakorvost, ha ezt nem teszem idegileg fog tönkre tenni. Milyen jogi megoldással élhetek, figyelemmel az eltelt nyolc hónap...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!