TB!:En azt hiszem jár, de kérek megerősítést. Jól gondolom?
Figyelt kérdés
Február 18-án letelik a felmondásom. Az új helyen március 10-én fogok kezdeni. A mostani helyemen 8 évet lehúztam. Én úgy tudom a munkahely megszűnése után egy ideig alanyi jogon jár a TB.jan. 29. 10:58
1/3 anonim 

válasza:

válasza:45 munkanapig jár az ingyenes ellátás, és abba a 45 napba bőven beleférsz.
2/3 anonim 

válasza:

válasza:Jól írta az első, 45 napig nem kell fizetni. Nekem nem volt meg az 1 év munkaviszonyom, de akkor sem kellett 45 napig, csak utána kaptam a határozatot.
3/3 Ypszilon1980 

válasza:

válasza:Tisztázzuk milyen TB-ről beszélünk. Ha ez az egészségügyi ellátásra vonatkozik, akkor igen, passzív jogosultság, 45 napig jár, ha az előző munkahelyeden legalább 45 napig fennállt megszakítás nélkül a jogviszonyod és fizették utánad.
Kapcsolódó kérdések:
Valaki megerősít hogy biztos hogy én gondolom jól vagy a férjem ?
A 16 éves lányom barátja nálunk maradt este 8 ig , a hétköznap megengedett 6 helyett …Na erre én ezzel nem igazán foglalkoztam mert nem éreztem akkora problémát ! A férjem ( nem a lányom apukája ) kiakadt rám mert én elfelejtettem szólni h ma menjen haza 6 kor …...
Van KFT-mnek szállítói tartozása, végrehajtás alatt. Tehetnek-e erre tulajdonrész foglalást?
Gondolom nem, mert a cég tartozik, és nem én de 1) megerősítést várnék werre, ill 2) eladhatom-e a tul.részem ezzel a tartozással. NAV felé rendben vagyok.
Hogy írnátok át gyerekkori beivódott hátráltató programokat pozitív megerősítésekre?
Goddard/Tolle/Abraham/Hay Önhipnózisra gondolok alvás közben,mert a tudatalattim ilyenkor őrködik. Milyen forgatókönyvet írnátok egy magnóra mondott párbeszédnél?
Az normális, ha részleges fitymaeltávolítás után a makkom száraz?
Nyilván gondolom az, de szeretnék megerősítést kérni!
Kosárlabdázok és több alkalommal kiment a jobb bokám (valószínű, hogy a szalagom meggyengült), szeretném megerősíteni. Hogyan lehetséges ez?...
Minden ötletre vevő vagyok, akár vitamin javaslat akár gyakorlat.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!