Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mi aza húsevő baktérium? A...

Cami55 kérdése:

Mi aza húsevő baktérium? A feleségem, most ezzel kezelik!

Figyelt kérdés

máj. 11. 21:21
 1/1 Darius- ***** válasza:
100%
Az nagyon nem jó, gyorsan gyilkolja a kötőszöveteket, szerveket és a legtöbb beteg meghal. Az orvosnak el kellett volna magyarázza.
máj. 11. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Ha holnap reggel kell vinnem a széklet mintát laborba akkor mikorra időzítsem a székelést?

Úgy időzítettem, hogy legyen ingerem ma. Van is, mert már most úgy keltem fel, hogy jól esne elmenni wc-re, de nem megyek el, mert gondolom még korai lenne. Ha este elmegyek akkor az úgy jó vagy meg kellene várni vele a holnap reggelt? Mert azt lehet nem fogom...

E-coli baktérium ellen milyen antibiotikumot kaptatok?

Nekem 1,5 hónapja diagnosztizálták és azóta nem lehet kiirtani. Tünetem semmi, nem tudom fiúként hol kaphattam el, mert 2 hónappal ezelőtti vizsgálaton semmit nem mutattak ki.

Szamárköhögés megelőzésére miért van oltás, ha azt baktérium okozza?

Legalább is én azt olvastam róla... Testvérem elvárja, hogy beoltassam magam, mert már bármelyik pillanatban megszülethet a kisfia, az unokaöcsém, csak egészséges legyen, erre rögtön eljöttem oltóközpontba... ...és még ki sem írtam a kérdésemet, de már be is hívtak, és már be is adták...

Miért magasak ezek az értékek a vérképemben, illetve a vizelet vizsgálatban?

A nőgyógyász utalt be labor vizsgálatra fogamzásgátláshoz. A vérképem az majdnem teljesen rendben van. Egyedül az Eozinofil 1% (Referencia tartomány: 2-8). A vizeletnél már több csillagom van. Általános vizelet: Vér: 25 Ery/uL (Referencia tartomány: <10) Vizelet...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!