Mi aza húsevő baktérium? A feleségem, most ezzel kezelik!

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Úgy időzítettem, hogy legyen ingerem ma. Van is, mert már most úgy keltem fel, hogy jól esne elmenni wc-re, de nem megyek el, mert gondolom még korai lenne. Ha este elmegyek akkor az úgy jó vagy meg kellene várni vele a holnap reggelt? Mert azt lehet nem fogom...
Nekem 1,5 hónapja diagnosztizálták és azóta nem lehet kiirtani. Tünetem semmi, nem tudom fiúként hol kaphattam el, mert 2 hónappal ezelőtti vizsgálaton semmit nem mutattak ki.
Legalább is én azt olvastam róla... Testvérem elvárja, hogy beoltassam magam, mert már bármelyik pillanatban megszülethet a kisfia, az unokaöcsém, csak egészséges legyen, erre rögtön eljöttem oltóközpontba... ...és még ki sem írtam a kérdésemet, de már be is hívtak, és már be is adták...
A nőgyógyász utalt be labor vizsgálatra fogamzásgátláshoz. A vérképem az majdnem teljesen rendben van. Egyedül az Eozinofil 1% (Referencia tartomány: 2-8). A vizeletnél már több csillagom van. Általános vizelet: Vér: 25 Ery/uL (Referencia tartomány: <10) Vizelet...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!