Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Kőbányán, a 10. kerületben...

Kőbányán, a 10. kerületben van kórház?

Figyelt kérdés
Nem vagyok budapesti, így nem ismerem a várost, nem tudom mi hol van, most egy szálláson vagyok a 10.kerületben és úgy adódott, hogy kórházba kéne mennem, a legközelebbi kórházat keresném, hogy van e a 10.kerületben kórház, eddig nem találtam meg, köszönöm a segítséget, sürgős lenne

jún. 4. 22:36
 1/10 anonim ***** válasza:

Szerintem a Bajcsy Kőbányán van, mindjárt rákeresek.

Azt azért tudod, remélem, hogy amelyik kórház nem ügyeletes éppen, az nem fog ellátni, hiába van az a legközelebb.

jún. 4. 22:53
 2/10 anonim ***** válasza:
77%

Jól emlékeztem.

[link]

jún. 4. 22:54
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen.

Ezt az ügyeletes kórház dolgot nem értem. Hiába megyek oda, ha nem az az ügyeletes kórház? Honnan tudom melyik az? Bocsi, nem vagyok budapesti, nem értek ezekhez, ezért kell a segítség. Ez a link is nagy segítség amúgy köszönöm

jún. 4. 22:58
 4/10 anonim ***** válasza:
77%
Arról sajnos fogalmam sincs, hogy mikor melyik van éppen beosztva. De biztos amúgy, hogy kórház kell? Sima orvosi ügyelet nem elég? Gyógyszert, injekciót ott is adnak, ha indokolt.
jún. 4. 23:02
 5/10 Metionin ***** válasza:
78%
Szerintem hívd fel a 1830-at, a központi ügyeleti számot és ők elirányítanak a megfelelő kórházba/rendelőbe ha kell. Be is visznek.
jún. 4. 23:13
 6/10 A kérdező kommentje:
Itt vagyok a Bajcsyban, nem volt messze tőlem, most várni kell. Nem küldtek el. Köszönöm mindenkinek aki segített.
jún. 4. 23:29
 7/10 anonim ***** válasza:
Hogy vagy, kérdező?
jún. 5. 18:15
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm jól, este megfigyeltek, de reggel már kiengedtek, otthon majd kell mennem később kontrollra
jún. 5. 20:38
 9/10 Ypszilon1980 ***** válasza:
Mi történt amúgy?
jún. 6. 09:55
 10/10 A kérdező kommentje:
Vakbélgyanú volt, de nem az volt szerencsére, hanem nőgyógyászati gond. Így megúsztam a műtétet.
jún. 6. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

A XI. kerületben lévő Szent Imre kórház angiológiai ellátása (orvosok, ápolók, nővérek) tényleg vacak?

Senkitől nem hallottam még jó véleményt a belgyógyászatról. Állítólag „hullagyár”...

16. kerületben jó sztk NŐGYÓGYÁSZT ajánlanátok?

Jobb örülnék nőnek, de ha férfi a jobb, nem gondolkodok rajta. Nem sokszor volt ilyen orvoshoz, de akkor is rossz élményekkel távoztam. Komolyabb ügyben keresnék fel orvost, szeretnék rendes, figyelmeset találni. Köszönöm szépen L/26

Kit ajánlanátok háziorvost az Árpád-híd környékén / XIII. kerületben?

Most költöztem fel Pestre, közben az otthoni háziorvosom nyugdíjba ment, így fent kellene újat keresnem, kit tudnátok ajánlani aki ért a dolgához és be lehet hozzá jutni? Az, hogy bunkó vagy ilyesmi, különösebben nem izgat. Előre is köszönöm a segítséget! 22f

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!