Kőbányán, a 10. kerületben van kórház?

válasza:Szerintem a Bajcsy Kőbányán van, mindjárt rákeresek.
Azt azért tudod, remélem, hogy amelyik kórház nem ügyeletes éppen, az nem fog ellátni, hiába van az a legközelebb.
Köszönöm szépen.
Ezt az ügyeletes kórház dolgot nem értem. Hiába megyek oda, ha nem az az ügyeletes kórház? Honnan tudom melyik az? Bocsi, nem vagyok budapesti, nem értek ezekhez, ezért kell a segítség. Ez a link is nagy segítség amúgy köszönöm

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Senkitől nem hallottam még jó véleményt a belgyógyászatról. Állítólag „hullagyár”...
Jobb örülnék nőnek, de ha férfi a jobb, nem gondolkodok rajta. Nem sokszor volt ilyen orvoshoz, de akkor is rossz élményekkel távoztam. Komolyabb ügyben keresnék fel orvost, szeretnék rendes, figyelmeset találni. Köszönöm szépen L/26
Most költöztem fel Pestre, közben az otthoni háziorvosom nyugdíjba ment, így fent kellene újat keresnem, kit tudnátok ajánlani aki ért a dolgához és be lehet hozzá jutni? Az, hogy bunkó vagy ilyesmi, különösebben nem izgat. Előre is köszönöm a segítséget! 22f
Ha igen, akkor ezt jeleznie kell a háziorvosnak a beutalón?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!