Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » A pszichiátria mindenhol egy...

A pszichiátria mindenhol egy gyógyszer adagoló lett?

Figyelt kérdés

ma 15:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem. De a legtöbb embernek, aki odakerült szüksége van gyógyszeres kezelésre IS.
ma 15:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha nem tetszik, menj pszichológushoz.
ma 18:55
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem jutok hozzá
ma 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Dr Golub Márko pszichiáter jelenleg hol rendel?

A TESZ-ből (Csengery utca) már elment, s nem tudom, jelenleg hol rendel. Mondta, hogy csak magánba fog dolgozni, de interneten se sehol nem találok hozzá elérhetőséget/információt. A TESZ-be se tudnak róla semmit, hogy hova ment

Leendő tanárként üzemorvosi vizsgálaton alkalmatlannak találhatnak, amiért szedek két pszichiátriai gyógyszert (egy szorongáscsökkentő és egy...

A digitális önrendelkezés keretein belül letiltottam az általános láthatóságot, de nem vagyok biztos abban, hogy ez az üzemorvosra is vonatkozik. a munkában mindez nem korlátoz, csak a magánéletemben jelenik meg a depresszív hajlam. sőt, a tanítás adna célt, örömöt...

Miért van ez?

Sziasztok miért van az hogy a pszichiátrián sok a férfi ör és ápoló?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!