MIDERIZONE 150 mg filmtabletta . Szedett már valaki ilyet?

válasza:Nem, legalábbis a leírása szerint:
"A Miderizone filmtabletta alkalmazását korlátozó gyógyszerkölcsönhatásról nincs adat.
Bár a tolperizon központi idegrendszeri támadáspontú szer, szedációt nem okoz. Ezért szedatívumokkal, altatókkal, trankvillánsokkal kombinálható."
Kapcsolódó kérdések:
Itt ugyan írja, hogy javítja, azonban kíváncsi lennék mások véleményére akik már használták a tablettát, vagy akár más bogyót, ami hasonló hatást vált ki. A házidokim minden bizonnyal felírná, mivel irdatlan mennyiségű anyagot kell megtanulnom és hallottam, hogy már...
Pl : retard filmtabletta?
MILYEN TÍPUSÚ GYÓGYSZER A MYDETON FILMTABLETTA ÉS MILYEN BETEGSÉGEK ESETÉN ALKALMAZHATÓ? A Mydeton filmtabletta központi idegrendszeri hatású gyógyszer, amely a különböző okok miatt létrejött fokozott izomtónus és izomfeszülés, valamint egyes végtagkeringési...
Egy dobozba raktam többféle, hasonló kinézetű multivitamin tablettát, és elfelejtettem, hogy melyiket kell nekem szedni, melyiket pedig a várandós feleségemnek.
Hova: idegesség és stressz ellen van Symicia: fogamzásgátló
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!