Barátnőmnek nagyon bejött a lombik program, és hatos ikrei lesznek. Neki anyagilag nincsenek problémái, mindene megvan, a párja milliomos,de bennem felvetődött a kérdés,hogy ilyen esetben dupla családtámogatást kapna,vagy csak a 3ra kapja meg?
Kettőt :3
Nyugdíjasoknak tízezer meg habi tizenharmadik havi. XD
Aranyemberek mint 3PO
Kedves tizenhármas!
Most te félreérted,amit írtam,megeshet,hogy az én hibám is!
Arra írtam a tizenkettes kommentet,hogy valaki azt írta, az állam nem smucig.
Ha valaki hat gyermeket megszül, akkor azért járhatna a dupla csok szerintem. Azért az 6x9 hónap várandósság,ha 3as ikrek ,akkor is 2x kilenc. Utána az óvodáig 3 év,vagy bölcsiig 2 kb. Nem azt mondom,hogy szüljön csak és kizárólag,de a három gyerekre így is rápénzelik az embert, rázsarolják, aki ugye ezt az utat választja, hogy előbb fogan meg a családtámogatás ötlete,mint a gyermek. :(
Szimpla kiváncsiság volt a kérdés,nem bántok senkit, csak gondozzák normálisan a gyerekeket.
Úgy értem, hogy igenis smucig az ország, a nőktől elvárja,hogy szüljön,hogy ő fújhassa a migráns-ellenes mondókáját, meg benépesítik a Kárpát-medencét, de akkor támogassa is.
A nyugdíjasokat meg mézesmadzagon vezetik... Kiszúrják a szemüket utalványokkal,meg krumplival meg nevetséges tizenharmadik havi nyugdíj nevű alamizsnával. :(
Nem mondom,hogy sok a nyugdíj,bár mondhatnám.
Megszületett 6-os IKREKnek még külön házat is adhatunk, igazán.
+ az első talán 1 évre legalább egy ingyen bentlakó gondozónővért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!