Normális ez Canesten hüvelykapszula használata után?
Szerda este helyeztem fel egy hüvelykapszulát, gomba ellen (úgy gondolom nem hüvelygomba volt, mert a csiklóm felett volt egy kis, viszkető hámsérülés, folyás, hüvelyviszketés, csípés nem volt, de a nőgyógyász azt mondat, biztonság kedvéért használjak el egy Canesten hüvelykapszulát), 2 napra rá mosakodás közben vettem észre, hogy nagyon darabos folyásom van, minta nagy bőrdarabok lettek volna benne, és ilyen zselészerű volt. Ezt napközben nem vettem észre, bugyin semmi, csak fürdésnél láttam. Kimosás óta semmi.
Lehet hogy ez a kapszula maradványa volt? Semmit nem érzek, nincs viszketés, discomfort érzés, kellemetlen szagok. Semmi.
Válaszokat előre is köszönöm.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok! Nos bevallom 28 éves létemre még nem használtam kapszulát. Betadine hüvelykúp kúra után szeretném a flórát visszaállítani, a gyógyszertárban a gynesflor hüvelykapszulát ajánlották. A problémám, hogy nem sikerült felhelyeznem, pedig a kúpokkal nem...
Tegnap volt dokinál. Pont 10 hetes voltam. Azt mondta még két hétig használjam az utrot tehát a 12. hétig majd hagyjam abba. Nem fokozatosan kellene elhagyni? Nem lesz baj ha hirtelen hagyom abba? 3x1-et kellett használnom az 5. héttől kicsi barnázás miatt. Amikor...
2 hete szedek fogamzásgátlót (Velgyn) és tegnap jelentkezett égő érzés, és ma a szokatlantól eltérő és sok folyásom volt. A viszketés is megmaradt. A patikában Lactinelle hüvelykapszulát kaptam ami tejsavbaktériumokat tartalmaz, hogy visszaállítsa a hüvelyflórát. Ez a...
Kinek mennyire használt?
A kezelés után fog majd megjönni a menstruációm, és már beszereztem az ob probiotikus tamponját. Ezen kívül kellene még valamit tennem?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!