Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 13.hét +3 naposan történt...

13.hét +3 naposan történt genetikai vizsgálat. A gyerkőc nyaki redő vastagsága doki szerint 2.9mm. Ez mennyire sok?

Figyelt kérdés

Sok eltérő adat látható a neten a megfelelő vastagsággal kapcsolatosan. Mivel a gyerek fejlődésével párhuzamosan nő ez is, így kérdéses számomra, hogy mennyire kiugró érték ez? CRL ülőmagassága 71mm, orrcsont: látható. Orvos szerint minden ok, de magzati szívultrahang vizsgálatot javasolt az átlagtól vastagabb érték miatt.

Vérvétel eredménye: Alacsony kockázat

Down kór 1:13500

Edwards, Patau 1:50000

2021. jan. 12. 20:49
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

A betöltött 13. hét után elvileg 3 mmig normális, 12 hét környéken 2,5 mmtől már kóros. Nem jó eredmény a tiéd, de nem is feltétlen rossz. Sok 2,9 mm-es eredményt mellett negatív lett a genetikai teszt.

Én a saját magam megnyugtatása végett azért csinaltatnék valami nem invaziv tesztet.

2021. jan. 14. 21:20
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, látom volt teszt. Viszont ez igazolja, amit írtam 😀 Tökéletes eredmény! Ilyen tarkóredővel 1:500 alatt lenne ok aggodalomra.

Minden rendben lesz!

Jó babavárást!

2021. jan. 14. 21:22

További kérdések:

Volt valaha trichomonas fertőzèsetek ?Ès ha igen mik voltak a tünetek

Kb fèl ève sàrgàs zöldes folyàsom van ès nèha napi egyszer kb ràm tör a viszketès a bemenetnèl illetve belül.Ha elhasznàlok egy 7napos x epil duo kúràt elmúlik kb 3 hónapra majd vissza tèr.Mi lehet ez gomba vagy tricho?Ja ès a vilàgos zöld folyáson ès viszketèsen kívül...

Mit tegyek ha egyre rosszabb odalent az égés, viszketés?

Először, mikor észrevettem, egy itthoni kúpot használtam, de másnap reggelre csak rosszabb lett. (Microvag a neve) Utána sima canestennel kentem 2 napig. Továbbra is egyre rosszabb lett, tehát vettem canesten combi-t, 3 naposat. Korábban az egynapos mindig segített...

Akik Drovelist szednek: nektek milyen volt az első levél?

Sziasztok! Jelenleg a Drovelis fogamzásgátló első levelének 17. aktív tablettájánál tartok. PCOS miatt írta fel a nőgyógyászom. Az elmúlt 1-2 napban időnként görcsölt a hasam, olyan érzés volt, mintha meg akarna jönni a menstruációm. Most lenne esedékes a...

Bartholin mirigy cisztája ami magától kifakadt?

Lassan 2 éve van már. 2. Terhességem alatt jött elő. Nem fáj egyatalán. Doki is látta már azt mondta ha nem fáj, nem zavar akkor nemkell vele mit kezdeni. Mostanában együttlét után zavaró, de még mindíg nem fáj egyátalán, csak zavar az a kis gombóc, kb dió nagyságú....

Nektek mi volt a legelső terhességi tünetetek + hanyadik héttől?

aktus után 9-10 nappal nagyobb, feszülő mell egy tünet lehet, vagy túl korai?

13. ciklusnapon 6 mm mehnyalkaharyta ?

Sziaaztok, IVF stimulacio utani elsö verzes utani 13. ciklusnapon vagyok. Sajnos friss transzfer nem volt lehetseges enyhe tulstimulacio miatt, igy nativ FET-re keszültünk, tegnap voltam a kontrollon ahol a mehnyalkahartya 6mm körül volt, es csak egy 11mm-es tüszöt...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!