Bonolact Pro+Femina étrendkiegészítő kapszula olcsóbb verziója ?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Étrendkiegészítőről van szó, és sehol nem találok róla független véleményt egyéb fórumokon.
(Pl. Inofolic, Gynositol, étrendkiegészítők)
Két hónapja kimaradt a menstruációm, látszólag ok nélkül. Voltam nőgyógyásznál, nem talált semmi problémát, terhes sem vagyok. Inofolicot plusz D vitamint javasolt. Ezen kívül érdemes valamit szedni, ami segíthet? Csodát nyilván nem várok semmitől önmagában. 23 éves...
Több éve szedem már a fogamzásgátlót, viszont eddig még nem szedtem semmilyen étrendkiegészítőt. GymBeam L-glutamin port és CollaPink kollagént iszok, mindkettőre rá van írva h szoptató kismamák és terhesek nem alkalmazhatják. Ez a fogamzásgátlóra is tartozhat? Semmi...
Az van rá írva napi 1-2 kapszula,viszont nem nagyon merem szedni az ilyen étrend kiegészítőket, mivel a párommal a közeljövőben gyereket szeretnék. Az áll benne, hogy fontos az egészséges termékenység és a szaporodás szempontjából. Nem túlzás ha több hónapon keresztül...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!