Mitől fájhat a mellbimbóm?
Figyelt kérdés
Egyik pillanatról a másikra elkezdett fájni. Sima pamut póló volt rajtam pizsamafelső gyanánt, napközben melltartóban voltam amit haza érve levettem. Egész nap nem volt semmi baja majd fürdés után amikor leültem vacsorázni az asztalhoz, elkezdett az égő/szúró fájdalom érződni ami ha megmozdultam és a ruha súrolta, akkor egyre inkább fájt.
Ha rá tettem a kezem még inkább
Ha vízzel benedvesítettem szintén.
Most próbáltam rá testápolót hátha kiszáradt (bár nem tudom miért száradt volna) de bekenve még inkább égni kezdett. Mozdulatlan fekvés közben amúgy enyhült de ugyanúgy érzem a fájdalmat.
A mellbimbóm hegyes és egy kissé pirosas
márc. 26. 20:13
1/3 anonim 

válasza:

Mennyi idő telt el fürdés után? Nincs új sampon/tusfürdő, bármi, amire allergiás lehetsz?
2/3 A kérdező kommentje:
Pár perc tél el, csupán annyi, hogy felöltöztem.
És a megszokott márkájú tusfürdőt használtam.
márc. 27. 06:28
3/3 anonim 

válasza:

Nincs allergiád? Picit olyannak tűnik, mintha allergia lenne. Nem lett új mosópor/öblítö?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!