Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Canesten hüvelytabletta?

Canesten hüvelytabletta?

Figyelt kérdés

Ennek nem kéne feloldódnia a hüvelyben?

Tegnap este 10kor tettem fel, most úgy ahogy felhelyeztem, egy az egyben távozott belőlem.

ma 09:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet nem raktad fel rendesen. Használtam már én is ilyet, de sose jött ki az összes.
ma 14:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehetséges hogy túl száraz vagy. Olyankor sajnos előfordulhat.
ma 14:53
 3/4 A kérdező kommentje:

Ennél rendesebben nem lehet szerintem felrakni. Sokszor használtam már sajnos különböző hüvelykúpokat, tablettákat, de ilyen még sosem fordult elő. Canestent most használok először, azért értetlenkedek csak.

Túl száraz sem vagyok, pont hogy mióta az eszemet tudom, azóta “küzdök” hüvelyi folyással, fertőzés nélkül is.

Mindegy, akkor ezek szerint jól gondolom, hogy ennek nem így kellett volna egyben távozni. Megpróbálom ma este, hogy bevizezem kicsit mielőtt felteszem vagy nem tudom.

ma 15:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Az jó ötlet! :)
ma 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!