Akinek volt már LSIL értékű rákszűrése,mivel kezelték? Vagy magától elmúlt? Ha igen,mennyi idő után?

válasza:

válasza:Ha nem társul hozzá, akkor viszont simán lehet, hogy csak némi gyulladás kavart be, ez egy jobb verzió.
Nem olyan durva, kisebb műtétnek felel meg, persze, azt se mondom, hogy kellemes. Sikerült a műtét, jó ideig 3 havonta kell járnom rákszűrésekre, a műtét utáni elsőre nyáron fog sor kerülni, márciusban műtöttek.

válasza:

válasza:Neked csak annyi volt a “eltérés” hogy LSIL?
Hát figyelj nekem hpv oltásom is van 14évesen megkaptam
17 évesen vérzés kimaradás miatt ellátogattam a dokihoz mondtam már egy kis ideje nem vagyok szűz így kérek szűrést.. “Hát korai ez de megcsinálom” de olyan 20évesen kezdjük el.
Akkoriban még nem volt eesztem nem kaptam kézbe az eredményt sem csak telefonálnom kellett annyit mondtak minden okés
De utólag visszakértem a leletem, rá volt írva LSIL 😳 miért nem rendeltek vissza..
Most 20 évesen pont emiatt mint te elmentem orvoshoz ismét
Nekem is méhgyulladásom volt mondta a doki emiatt volt vérzésem valószínű. Miután beszedtem az 1.szem gyógyszert nem jött vissza remélem ezután sem fog
Most pénteken volt szűrésem is
Hàt szorítok magunknak akkor
Majd írj ha van valami 😊
Kapcsolódó kérdések:
Magától elmúlt? Ha igen,mennyi idő után? Vagy adtak rá valami gyógyszert?
Úgy rémlett máskor hamarabb tűntek el tünetek.
Vagy még érzékenyebb olyankor.
vett a nogyogyasz tolem huvelyvaladek tenyesztest az eredmenyt meg nemtudom 27 hetes terhes vagyok
Volt valami tünet? Magától elmúlt? Ha igen,mennyi idő után?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!