Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Akinek volt már LSIL értékű...

Akinek volt már LSIL értékű rákszűrése,mivel kezelték? Vagy magától elmúlt? Ha igen,mennyi idő után?

Figyelt kérdés
2025. máj. 23. 19:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 1 év után is fennállt, konizációs műtétem volt. (A HPV is jelen volt.) A többségnél viszont 1 éven belül elmúlik. Egyes nőgyógyászok ajánlanak rá ilyen-olyan készítményeket, amik némileg segíthetnek, de igazából vagy legyőzi az immunrendszer, vagy nem, konkrét gyógyszer nincs rá. Nem mindegy, hogy társul-e hozzá HPV.
2025. máj. 23. 21:23
 2/8 A kérdező kommentje:
Nekem szerencsére nem társul hozzá. De ez a konizáció eléggé durván hangzik. Azóta minden rendben?
2025. máj. 23. 21:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem társul hozzá, akkor viszont simán lehet, hogy csak némi gyulladás kavart be, ez egy jobb verzió.

Nem olyan durva, kisebb műtétnek felel meg, persze, azt se mondom, hogy kellemes. Sikerült a műtét, jó ideig 3 havonta kell járnom rákszűrésekre, a műtét utáni elsőre nyáron fog sor kerülni, márciusban műtöttek.

2025. máj. 23. 22:41
 4/8 A kérdező kommentje:
Igen,orvos szerint is csak gyulladás, írt rá antibiotikumot. Örülök,hogy sikerült a műtét! De gondolom befolyásolja a gyermekvállalást? Sok sikert kívánok az ellenőrzésre!
2025. máj. 24. 11:43
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Köszi szépen! Remélem, nálad meg hamar elmúlik! Valamivel nagyobb az esélye a vetélésnek, ha vki átesett már ezen a műtéten, de számomra lényegtelen, mert van már gyerekem, és nem szeretnék másodikat.
2025. máj. 25. 09:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Mizu azóta?
2025. okt. 11. 23:35
 7/8 A kérdező kommentje:
Pénteken telik le a fél év,akkor megyek majd rákszűrésre. Remélem már rendeződnek a dolgok! Amúgy eddig sem volt semmi tünetem,méhnyak gyulladást diagnoztizáltak, írtak antibiotikumot,márciusban be is szedtem,annyi hogy előtte kb 10 együttlétből 5 után volt pecsételő vérzésem,azóta kb 20/1x ...izguloo azért a péntek miatt,de remélem magától elmúlik...
2025. okt. 12. 10:57
 8/8 anonim ***** válasza:

Neked csak annyi volt a “eltérés” hogy LSIL?

Hát figyelj nekem hpv oltásom is van 14évesen megkaptam

17 évesen vérzés kimaradás miatt ellátogattam a dokihoz mondtam már egy kis ideje nem vagyok szűz így kérek szűrést.. “Hát korai ez de megcsinálom” de olyan 20évesen kezdjük el.

Akkoriban még nem volt eesztem nem kaptam kézbe az eredményt sem csak telefonálnom kellett annyit mondtak minden okés

De utólag visszakértem a leletem, rá volt írva LSIL 😳 miért nem rendeltek vissza..

Most 20 évesen pont emiatt mint te elmentem orvoshoz ismét

Nekem is méhgyulladásom volt mondta a doki emiatt volt vérzésem valószínű. Miután beszedtem az 1.szem gyógyszert nem jött vissza remélem ezután sem fog

Most pénteken volt szűrésem is

Hàt szorítok magunknak akkor

Majd írj ha van valami 😊

2025. okt. 12. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Akiknek ASUS eredményű lett a rákszűrés eredménye,de HPV negatív,azoknak mi lett a dologból?

Magától elmúlt? Ha igen,mennyi idő után? Vagy adtak rá valami gyógyszert?

Honapokota nem mulik el a huvely egesem gyomrom faj sargas vagy feher valadek jelentkezik szarazsag canesten krem onmagaba semmitnem segitett...

vett a nogyogyasz tolem huvelyvaladek tenyesztest az eredmenyt meg nemtudom 27 hetes terhes vagyok

Hogy derült ki,hogy HPV fertőzésetek van?

Volt valami tünet? Magától elmúlt? Ha igen,mennyi idő után?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!