Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Rákszűrés 2 éve?

Rákszűrés 2 éve?

Figyelt kérdés

Az istennek nem jutok el rákszűrésre!

Most lesz 2 éve hogy voltam amúgy évente megyek!

Szombaton jött meg szerdán mennék orvoshoz,van esélyem hogy elmuljon ?

Vagy ha nem akkor megvizsgálhat lehet mintát venni??

2025. okt. 13. 16:38
 1/6 anonim ***** válasza:
81%

Te tudod hány napig szokott meglenni.

Ha vérzel, nem tud szerintem értékelhető mintát venni.

Én a helyedben már most telefonálnék vagy keresnék új időpontot.

2025. okt. 13. 16:48
 2/6 A kérdező kommentje:
Képzeld telefonáltam kövi időpont decemberben és akkor sem biztos hogy pont jó lesz!
2025. okt. 13. 17:00
 3/6 anonim ***** válasza:
69%

De általában hány nap szokott lenni? Mert nekem pl. szinte mindig 6 nap, másnap meg csak 3-4, nem mindegy.

Rákszűrést nem végeznek menzesz alatt, értékelhetetlen lehet tőle a minta.

2025. okt. 13. 18:15
 4/6 A kérdező kommentje:
Olyan 5 nap
2025. okt. 13. 19:59
 5/6 anonim ***** válasza:

Teljesen jó a kétév. Én külföldön élek, nálunk pl. háromévente kell menni.

Vérzés alatt nem vesz le mintát.

2025. okt. 14. 11:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Odatelefonálsz, mond egy időpontot december 8-ra (pl), elfogadod és kérsz még egyet a 18-ra is. Egyik csak jó lesz. Amelyik nem jó, lemondod.
2025. okt. 14. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Kecskeméti Bagoly Egészségház közfinanszírozott nőgyógyászati szakorvosi vizsgálata tartalmaz rákszűrést?

Telefonon nem tudom őket elérni (12-15 között van ügyfélszolgálat), a weboldalon és az alkalmazásban nincs erre vonatkozó információ.

Magán intézményben, de közfinanszírozott rendelés esetén mit tartalmaz a vizsgálat?

Az oldalukon csak annyi áll, hogy nőgyógyászati szakorvosi vizsgálat. Elérni őket nem sikerült, hogy helyben érdeklődjek. Általánosságban mit tartalmaz egy tb-s nőgyógyászati vizsgálat és hogyan zajlik?

Rákszűrésen P3 eredmény miatt többször visszahívtak. A citotologia kimutatta a HPV jelenlétét.Mivel gyógyithatom meg magamat?

Tudom hogy buta a kérdés, hisz tegnap voltam az eredmény miatt a nőgyógyászaton. Egyáltalán nem vagyok fiatal.💧 Ráadásul 3 éve teljesen egyedul élek. tehát a virust régebben szedtem össze. Utána olvastam, de a rák lehetösége miatt, meg vagyok ijedve, ami...

Ha a rákszűrés eredménye nem lenne jó, az látszódna a laborértékeken is?

Nőgyógyászati rákszűrés eredményére várok. Viszont most voltam nagy laboron, teljesen más okból kifolyólag. Gyakorlatilag tökéletes lett, egyetlen csillag van csak rajta, arra azt mondta a doki, hogy az sem probléma. A rákszűrés eredménye miatt mindig izgulok. Ha...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!