Rákszűrés 2 éve?
Az istennek nem jutok el rákszűrésre!
Most lesz 2 éve hogy voltam amúgy évente megyek!
Szombaton jött meg szerdán mennék orvoshoz,van esélyem hogy elmuljon ?
Vagy ha nem akkor megvizsgálhat lehet mintát venni??

válasza:Te tudod hány napig szokott meglenni.
Ha vérzel, nem tud szerintem értékelhető mintát venni.
Én a helyedben már most telefonálnék vagy keresnék új időpontot.

válasza:De általában hány nap szokott lenni? Mert nekem pl. szinte mindig 6 nap, másnap meg csak 3-4, nem mindegy.
Rákszűrést nem végeznek menzesz alatt, értékelhetetlen lehet tőle a minta.

válasza:Teljesen jó a kétév. Én külföldön élek, nálunk pl. háromévente kell menni.
Vérzés alatt nem vesz le mintát.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Olyanoknak akik nem voltak x éve.
Telefonon nem tudom őket elérni (12-15 között van ügyfélszolgálat), a weboldalon és az alkalmazásban nincs erre vonatkozó információ.
Az oldalukon csak annyi áll, hogy nőgyógyászati szakorvosi vizsgálat. Elérni őket nem sikerült, hogy helyben érdeklődjek. Általánosságban mit tartalmaz egy tb-s nőgyógyászati vizsgálat és hogyan zajlik?
Tudom hogy buta a kérdés, hisz tegnap voltam az eredmény miatt a nőgyógyászaton. Egyáltalán nem vagyok fiatal.💧 Ráadásul 3 éve teljesen egyedul élek. tehát a virust régebben szedtem össze. Utána olvastam, de a rák lehetösége miatt, meg vagyok ijedve, ami...
Nőgyógyászati rákszűrés eredményére várok. Viszont most voltam nagy laboron, teljesen más okból kifolyólag. Gyakorlatilag tökéletes lett, egyetlen csillag van csak rajta, arra azt mondta a doki, hogy az sem probléma. A rákszűrés eredménye miatt mindig izgulok. Ha...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!