Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Megkaptam a rákszűrés eredmény...

Megkaptam a rákszűrés eredményemet ez mi lehet?

Figyelt kérdés

Ez áll rajta Negatív,displasiára és manignitásra!

Meg atropgia/gyulladás

A telefont az istennek nem veszik fel és 1 hónapot nem akarok várni be vagyok tojva hogy mi ez!!!!

Mennyire rossz eredmény???

febr. 5. 12:07
 1/8 A kérdező kommentje:

Be vagyok tojva bocsánat!

És azért mert március 5-re kellene menni az eredményért ,csak ugye az egészségablakban néztem meg tegnap és ott volt az eredmény!

febr. 5. 12:12
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ott írja, hogy negatív, nincs rákmegelőző elváltozás vagy rosszindulatú daganat. A nyálkahártyán enyhe gyulladás látható, nagy eséllyel nem kell vele foglalkozni.
febr. 5. 12:13
 3/8 A kérdező kommentje:

Úgy gondolod,??

Hogy nem kell foglalkozni egy gyulladással!?

Ez az hogy az sincs odaírva hogy milyen jellegű,mennyire erős gyulladás!!

febr. 5. 12:15
 4/8 anonim ***** válasza:
87%
Van bármi tüneted?
febr. 5. 12:16
 5/8 A kérdező kommentje:
Tegnap óta mintha pici görcsölt volna a poci !!😃De ez inkább pszichésen szerintem
febr. 5. 12:35
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor valószínűleg egy enyhe gyulladás. Magától helyre jön, de ha nem fogsz tudni megnyugodni, kérdezz rá a háziorvosodnál. Ez egy jó lelet.
febr. 5. 12:57
 7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm ,olyan jó hogy ezt írjátok
febr. 5. 13:02
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Enyhe gyulladás, nekem is volt múlt év tavasszal. Kaptam hüvelytablettát meg vissza kellett menni kontroll citológiára, de igazság szerint mivel semmi tünetem nem volt, a tablettát nem használtam (ez persze nem követendő példa!), és magától helyrejött, a kontrollom teljesen jó lett. Szóval ne parázd ezen agyon magadat, a nődokid majd eldönti, kell-e rá gyógyszer vagy sem, nyilván azon is múlik, hogy van-e egyéb tüneted.
febr. 5. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Ha a rákszűrés eredménye nem lenne jó, az látszódna a laborértékeken is?

Nőgyógyászati rákszűrés eredményére várok. Viszont most voltam nagy laboron, teljesen más okból kifolyólag. Gyakorlatilag tökéletes lett, egyetlen csillag van csak rajta, arra azt mondta a doki, hogy az sem probléma. A rákszűrés eredménye miatt mindig izgulok. Ha...

Hogy lehetséges,hogy az egyik rákszűrésem eredménye negatív a HPV - vel együtt?

A másik meg LSIL és írják a HPV jelenlétét? Azonos időben,egy hónapon belül volt,csak más orvosnál! Mi a teendő? Melyiknek higyek?

Akiknek ASUS eredményű lett a rákszűrés eredménye,de HPV negatív,azoknak mi lett a dologból?

Magától elmúlt? Ha igen,mennyi idő után? Vagy adtak rá valami gyógyszert?

P2 lett a rákszűrésem eredménye. Lehet ez okozta mensim késését?

Azért kezdtük el a kivizsgálást, mert nagyon sokat késett a menstruációm minden hónapba, rettentően görcsöltem, nagyon erős vérzés. Néztem ahol orvosok válaszolnak, hogy ez gyulladás féle de nem rosszindulatú. De arról nem írnak, hogy ez okozza e a mensi késését és a...

Akit visszarendeltek rákszűrésre, mi lett az ismétlés eredménye?

Vissza kell majd mennem ismétlésre 3 hónap múlva, nagyon megijedtem. Az orvos azt mondta ne aggodjak de mégis félek hogy rákos sejteket találtak....

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!