Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A leleteim szerint már nincs...

A leleteim szerint már nincs gomba, sem bacilus, a fehérvérsejt szám magas, és a flóra 4,7-es tartományú. Lactinelle helyreállítót kell használnom. Tegnap helyeztem fel a 4.-et és viszketek, meg diszkomfortom van. Ez normális vagy aggódjak?

Figyelt kérdés
Elvileg szerdán érne véget a kúra, 7 napra írta fel a doktornő. Előtte közvetlenül Macmiror Komplexet használtam, 6 estén át hüvelybe, amit szintén ő írt fel. A kúra megkezdése előtt vett mintát is, és már ott a vizsgálatnál mondta, hogy 4,7 a Ph, a leleteken pedig szerepel,hogy gyér hüvelyflóra és magas fehérvérsejt szám. A hüvely heveny gyulladása, így szerepel a papírjaimon. Folytassam a Lactinelle felhelyezését, attól függetlenül,hogy kellemetlen, és bírjam még ki ezt a 3 alkalmat, vagy hagyjam abba? ( írtam a doktornőnek is, elvileg ma kapok rá választ), de érdekel,hogy másnak van-e hasonló tapasztalata?
jún. 1. 05:42
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Normál flóra (lactobacillus) hiánya, sok fehérvérsejt a hüvelykenetben. Mi a teendő? Gomba és baktériumtenyésztés viszont negatív...

Ma került fel a mintavétel eredménye, viszont a nőgyógyász akinél voltam csak szerdánként rendel. Akinek volt hasonló lelete,mit kellett csinálnia? Szerdán felhívom természetesen de addig jó lenne valamit tudni.

Hüvelyváladékban sok a fehérvérsejt?

Nőgyógyászaton jártam, mert az elmúlt fél évben többször voltam felfázva. A kenet jellegtelen, benne a döderlein flóra normál, soor, trichomonas negatív és gram negatív diplococcus nem látható, viszont sok a fehérvérsejt. Ez mitől lehet?

Nőgyógyászati kenet vizsgálat szerint az eredményem Látóterenként sok fehérvérsejt,vegyes baktériumflóra mennyire súlyos a helyzetem?

Kezelésre Klion D 100 Hüvelytablettát kaptam. Volt már közöttetek valaki akinek ilyen problémája volt? Ez mennyire súlyos? Köszönöm a válaszokat 22/L

A magas fehérvérsejttől hullhat a hajam?

Eléggé hullik mostanság mondjuk az oltás is rá tett…

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!