Diane 35 fogamzásgátló fogamzásgátlóval tapasztalat ? Hogyan kell kezdeni szedni ? Menstruacio első vagy utolsó napjától ?

válasza:"Mikor kezdje el az első csomag Diane tabletta szedését?
Ha nem használt hormonális fogamzásgátlót az előző hónapban: A Diane szedését a ciklus első napján (azaz a menstruáció első napján) kezdje el. Ha az első napon kezdi a szedést, már azonnal védett a terhességgel szemben.
Elkezdheti a szedést a ciklus 2.‑5. napján is, de ebben az esetben (az első csomag esetében) az első 7 napon kiegészítő védekezést (pl. óvszert) kell alkalmaznia."
Köszönöm 🙂
A receptemen 1 doboz fogamzásgátló van de a receptemet nem vettek el, ki tudom váltani jövő hónapban is ezzel ??

válasza:ha a recepten csak 1 doboz volt felírva, és azt már kiváltottad, ugyanazzal a recepttel a következő hónapban általában nem tudsz még egy dobozt kiváltani, a rendszerben látszik hogy kiváltották
habár már rég nem kaptam papíralapon receptet, legutóbb az orvos a rendszerbe töltötte fel az igényt és csak a tajkártyám kellett a patikában a kiváltáshoz
Kapcsolódó kérdések:
Mit szedtek és milyen tapasztalatotok van vele?
Kinek mi a tapasztalata vele? Aki hosszabb távon használta?
Még nem voltam nőgyógyászati vizsgálaton, gyógyszert akarok feliratni. Ilyenkor mire kell számítani?
Sziasztok. Első fogamzásgátlóm lesz, ezt írta fel a nőgyógyász. Mire lehet számítani? Mellékhatás szempontjából.
Drovelist szedek Tapasztalat esetleg ? Infót nem nagyon találtam
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!