Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Diane 35 fogamzásgátló fogamzá...

Diane 35 fogamzásgátló fogamzásgátlóval tapasztalat ? Hogyan kell kezdeni szedni ? Menstruacio első vagy utolsó napjától ?

Figyelt kérdés
ma 20:14
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

"Mikor kezdje el az első csomag Diane tabletta szedését?

Ha nem használt hormonális fogamzásgátlót az előző hónapban: A Diane szedését a ciklus első napján (azaz a menstruáció első napján) kezdje el. Ha az első napon kezdi a szedést, már azonnal védett a terhességgel szemben.

Elkezdheti a szedést a ciklus 2.‑5. napján is, de ebben az esetben (az első csomag esetében) az első 7 napon kiegészítő védekezést (pl. óvszert) kell alkalmaznia."

ma 20:25
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm 🙂

A receptemen 1 doboz fogamzásgátló van de a receptemet nem vettek el, ki tudom váltani jövő hónapban is ezzel ??

ma 20:36
 3/3 anonim ***** válasza:

ha a recepten csak 1 doboz volt felírva, és azt már kiváltottad, ugyanazzal a recepttel a következő hónapban általában nem tudsz még egy dobozt kiváltani, a rendszerben látszik hogy kiváltották

habár már rég nem kaptam papíralapon receptet, legutóbb az orvos a rendszerbe töltötte fel az igényt és csak a tajkártyám kellett a patikában a kiváltáshoz

ma 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Kelsee fogamzásgátló tapasztalat?

Kinek mi a tapasztalata vele? Aki hosszabb távon használta?

Dr Illés István Nőgyógyászról tapasztalatok? Vagy váci kórházban a nőgyógyászatról tapasztalat? Hogy megy egy első vizsgálat ha még nem voltál?

Még nem voltam nőgyógyászati vizsgálaton, gyógyszert akarok feliratni. Ilyenkor mire kell számítani?

Levonoree fogamzásgátlóról tapasztalatok?

Sziasztok. Első fogamzásgátlóm lesz, ezt írta fel a nőgyógyász. Mire lehet számítani? Mellékhatás szempontjából.

Az ospamox mennyire van hatással a fogamzásgátlóra?

Drovelist szedek Tapasztalat esetleg ? Infót nem nagyon találtam

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!