Méhnyak-rákszűrés eredménye mennyi idő múlva lesz meg?
Figyelt kérdés
2009. márc. 24. 13:45
1/6 anonim 

válasza:

válasza:1-2 hét, de a doki szokta mondani, hogy mikor lehet menni az eredményért.
2/6 anonim 

válasza:

válasza:Nekem 6 hetet mondott, majd most megyek vissza!
3/6 A kérdező kommentje:
6 hét???? nem sok egy kicsit? merre felé laksz Te?
2 éve voltam 1 hét alatt meg volt csak gondoltam esetleg változott azóta. azért köszi mindkettőtöknek!
2009. márc. 24. 19:16
4/6 anonim 

válasza:

válasza:2.vok: Hajdúszoboszlón vagyok, és tegnap mentem vissza az eredméynért.igen itt 6hetet kell várni!
Kapcsolódó kérdések:
Voltam nőgyógyásznál, írt fel nekem kúpot meg egy szem gyógyszert, de semmi eredménye nem volt. Most megint vissza fogok menni. Most valami mást fog...
Mármint, hogy valami erősebbet ír fel?
Mennyire veszélyes a hyperkeratosis? Akinek volt már ilyen eredménye, milyen problémái lettek?
A citológiai eredményem P2 lett, de nem neoplasticus elváltozásokhoz oda volt írva, hogy hyperkeratosis. Olvastam róla, elvileg lehet tamponhasználat miatt is, viszont lehet a HPV okozta méhnyakrák korai jele is, de nem írták hogy újra kell végezni X idő múlva a...
Ha a rákszűrés eredménye nem jó, a levételt követően mennyi idővel értesítenek?
Régen levelet küldtek, most hogy van???
A leletem eredménye: VVt süllyedési sebesség 27 mm/óra, a vizeletben: 10 laphámsejt,14 vörösvértest. Ezek a csillagozottak, mi bajom lehet?
Sokszor kell wc-re mennem, de nem nagyon jön. Van valamilyen folyásom is, és sokszor fáj az alhasam. Csak hétfőn megyek dokihoz, de egyre kellemetlenebb ez a dolog, azért kérdezem hátha valaki tudja mi lehet a baj nálam.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!